advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Renault Megane Cabriolet
   • 8 min geleden
    Renault Megane
   • 15 min geleden
    Opel Astra
   • 20 min geleden
    Mitsubishi Mitsubishi Grandis
   • 21 min geleden
    Audi A5 Sportback
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Brandstoftank

   De brandstoftank van een auto wordt ook wel het brandstofreservoir genoemd. In deze tank zit de brandstof die gebruikt wordt om mee te kunnen rijden. Met behulp van de tankopening aan de zijkant van de auto kun je de auto weer van nieuwe brandstof zoals benzine, LPG of diesel voorzien bij een tankstation. Door brandstofleidingen wordt tijdens het rijden dan de brandstof naar de motor gebracht die hierdoor kan draaien. Om ervoor te zorgen dat brandstof niet kan ontsnappen is de tank voorzien van een klep en wordt de tank afgesloten met een brandstofdop na het tanken.

   Brandstoftank kapot

   Een brandstoftank die kapot is kan zeer gevaarlijk zijn. Als er een lek is ontstaan door ouderdom, slijtage of een aanrijding dan ontsnapt er brandstof uit de tank. Brandstoffen zoals benzine, diesel en LPG zijn zeer licht ontvlambaar zodat de motor kan draaien. Als er een lek in de benzinetank is bestaat er dus kans op brand of explosiegevaar. Zodra je hebt ontdekt dat er een lek in de brandstoftank zit, moet deze worden vervangen om erger te voorkomen.

   Bij de autosloperij een brandstoftank kopen

   Autosloperijen zijn er niet alleen om afgedankte auto’s naar toe te brengen die gesloopt worden. De auto’s worden vakkundig gedemonteerd en onderdelen die nog bruikbaar zijn worden verkocht. Hiervoor worden de onderdelen wel eerst goed getest en gecontroleerd. Als de brandstoftank van jouw auto kapot of defect is, kun je daarom een nieuwe brandstoftank kopen bij de autosloperij. De brandstoftank die je koopt is dan afkomstig uit een zelfde soort auto als die van jou en je betaald ook nog eens minder voor deze tweedehands brandstoftank!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Brandstoftank".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl