advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 7 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 1 uur geleden
    Opel Agila
   • 3 uur geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   • 7 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 7 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Chassisbalk

   Een chassisbalk is bevestigd aan de onderkant van een auto en zorgt ervoor dat het chassis bij elkaar blijft. Dit onderdeel krijgt veel te verduren, omdat het constant wordt blootgesteld aan invloeden van buitenaf,zoals sneeuw, regen, zand, vuil en strooizout in de winter. Door de jaren heen kan het dan ook voorkomen dat het metaal van de chassisbalk zodanig wordt aangetast, dat deze begint te roesten. Een beetje roest is niet erg, maar uiteindelijk zal de chassisbalk zo verzwakt raken dat deze gerepareerd of vervangen moet worden. Repareren is vaak een klus om te laten uitvoeren door een ervaren lasser, al is het altijd beter om de balk te vervangen voor een nieuw exemplaar.

   Voor elk merk

   De chassisbalk van een auto is geen universeel onderdeel. Het verschilt per merk en per type wat het formaat van de chassisbalk is en de vorm. Wil je een onderdeel zoals deze vervangen, dan is het dus noodzakelijk om een balk aan te schaffen die exact bedoeld is voor jouw type auto. Let daar dus op bij het uitzoeken van een nieuwe chassisbalk. Als je zelf aan de slag gaat, dan zul je al enige kennis hebben en weten waar je op moet letten. Laat je de chassisbalk vervangen bij een garage en koop je het onderdeel zelf, vraag dan om advies voor het vinden van het juiste onderdeel. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan en weet je dat je de juiste keuze maakt.

   Chassisbalk

   Tweedehands chassisbalk kopen

   Als jouw auto toe is aan een nieuwe chassisbalk omdat de oude versleten is of schade heeft opgelopen, dan heb je de mogelijkheid om een nieuwe te kopen. Vaak ben je dan de hoofdprijs kwijt voor het nieuwe onderdeel. Een andere mogelijkheid is kiezen voor een gebruikte chassisbalk. Auto’s die afgeschreven zijn, worden vaak aangeboden bij sloperijen. Die zorgen ervoor dat de auto’s volledig ontdaan worden van de onderdelen die nog goed zijn. Deze onderdelen worden gedemonteerd, gecontroleerd en getest. Als ze goed zijn, dan worden ze te koop aangeboden voor aantrekkelijke prijzen. Zo is het ook mogelijk om een tweedehands chassisbalk van goede kwaliteit aan te schaffen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Chassisbalk".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl