advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 60 min geleden
    Volvo V60
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Cilinder

   De motor van een auto bestaat uit veel verschillende onderdelen. Om gebruik te kunnen maken van een auto is er brandstof nodig, dat wordt in de cilinder gelaten en vermengd met lucht. De bougie zorgt voor ontbranding door het maken van een vonk. Door deze ontbranding gaat de zuiger in de cilinder naar beneden en komt de auto in beweging. Auto’s hebben vaak meerdere cilinders zodat een aandrijfas van een auto eenvoudig in beweging kan komen. Een auto heeft meestal 4 cilinders in de motor. Er zijn echter ook auto’s met 6, 8, 10 of zelf twaalf cilinders.

   Cilinder versleten, wat nu?

   Door veel gebruik en door minuscule vuildeeltjes kunnen cilinders in de loop der tijd beschadigd raken. Een cilinder die versleten is kan minder goed bewegen en levert dus minder vermogen. Ondanks het stevige materiaal waar cilinders mee gemaakt zijn, kan het voorkomen dat de cilinder toch stuk gaat. Vaak kan de auto dan niet meer gebruikt worden totdat deze gerepareerd is. In het ergste geval kan het zo zijn dan een versleten cilinder de motor van de auto kapot maakt, dan is alleen het vervangen van de cilinder niet genoeg.

   De cilinder laten vervangen

   Een defecte of versleten cilinder moet worden vervangen door een ander exemplaar. Dit kan bij een garage en om op een voordelige manier aan onderdelen te komen, kun je gebruik maken van de autosloperij. Daar worden auto’s gedemonteerd en de onderdelen die nog bruikbaar zijn worden gecontroleerd en getest voor de verkoop. Je vindt bij de autosloperij altijd wel een cilinder of andere onderdelen die geschikt zijn voor het merk en type van jouw auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Cilinder".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl