advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 3 uur geleden
    Opel Movano
   • 6 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Claxon

   Onnodig claxonneren of toeteren in de auto kan een boete opleveren. Toch zijn we verplicht om een claxon in de auto te hebben om andere weggebruikers in geval van nood of gevaar te kunnen waarschuwen. Een claxon mag maximaal 105 decibel aan geluid uitstoten en elk type auto beschikt over een ander type claxon. De bediening van een claxon gaat vaak met een knop op het stuur of door het indrukken van het middelste gedeelte van het stuur. Dit zorgt ervoor dat de claxon altijd binnen handbereik is als je iemand moet waarschuwen tijdens het rijden.

   Niet meer kunnen toeteren

   Als je niet meer kunt toeteren met de claxon dan is dit een probleem. Zeker als je niet weet dat de claxon defect is en je in een situatie belandt waarbij je de claxon moet gebruiken. Dat kan gevaarlijke situaties en zelfs ongelukken opleveren. Test de claxon daarom eens in de zoveel tijd om te controleren of deze nog werkt. Als de claxon defect is of te weinig geluid produceert om andere weggeruikers te waarschuwen dan is het aan te raden om de claxon te vervangen door een nieuw of ander exemplaar.

   Nieuwe claxon kopen bij de autosloperij

   Wil je dezelfde claxon in de auto monteren dan dat je nu hebt maar wil je niet teveel betalen voor een nieuwe toeter? Kijk dan eens bij de autosloperij voor het aanschaffen van een gebruikte of tweedehands claxon. Deze zijn getest en worden uit auto’s gehaald die gedemonteerd worden. De onderdelen die nog wel in goede staat verkeren, zoals bijvoorbeeld jouw nieuwe claxon, worden dan na controle weer verkocht.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Claxon".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl