advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Nissan Nissan Qashqai
   • 6 min geleden
    Audi Audi A2
   • 18 min geleden
    Bmw 520d
   • 27 min geleden
    Hyundai Getz
   • 43 min geleden
    Bmw 5er Reihe
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Condensor

   De condensor is een onderdeel van de airco in een auto die ervoor zorgt dat de damp die vanuit de airco afkomstig is weer wordt afgekoeld. Door het afkoelen van deze damp wordt het gas dat is ontstaan weer vloeistof en kan het opnieuw in door de airco worden gebruikt. De vloeistof die gebruikt wordt voor het koelen van de auto met behulp van een airco moet altijd een minimale hoeveelheid hebben. Is het peil van deze vloeistof te laag dan werkt de airco niet en kan de condensor ook zijn werk niet doen.

   Wanneer is een condensor defect?

   Een condensor die defect is beschikt niet meer over de mogelijkheid om de damp die uit de airco ontstaat om te zetten naar vloeistof. Hierdoor kan de airco dus ook niet meer naar behoren werken. Voor het gebruik van een auto is het niet essentieel dat de airco werkt, maar zeker op warme zomerdagen is het wel prettig dat je er gebruik van kunt maken. Is de condensor van de auto defect dan is het verstandig om deze te laten vervangen door een nieuwe.

   Bij de autosloperij een condensor kopen

   Om de airco weer volledig te kunnen laten werken heb je dan een nieuwe condensor nodig die in de auto gemonteerd moet worden. Kijk, om kosten te besparen, dan eens bij de autosloperij. Daar vindt je onderdelen die nog bruikbaar zijn. Deze onderdelen komen uit auto’s die gedemonteerd worden. Na controle kunnen de onderdelen, zoals een nieuwe condensor, weer worden gekocht. Je schaft dan tegen een goede prijs een gebruikte of tweedehands condensor aan bij de autosloperij.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Condensor".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl