advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 18 min geleden
    Ford Ka
   • 22 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 25 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 30 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 39 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Contactslot

   Elke autorit begint met het insteken van de sleutel in het contactslot. Zonder de sleutel en zonder dit slot is er geen autoritje mogelijk. Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om de auto te starten zonder sleutel; dit is vooral erg handig om diefstal te voorkomen. Bij oudere auto’s is het soms nog wel mogelijk om door middel van de bedrading de auto te starten zonder de sleutel. Door de twee draden tegen elkaar te houden maak je handmatig contact en start de auto.

   verschillende standen contactslot

   Door de sleutel in het contactslot te steken en om te draaien, zorg je dat het elektrische gedeelte in beweging komt, waardoor deze contact maakt met een ander elektrisch gedeelte. Door de sleutel verder of minder ver te draaien zijn verschillende contactstanden mogelijk. Op deze manier kan de auto gestart worden, maar ook alleen aanstaan op contact zodat de radio bijvoorbeeld wel aankan maar de motor niet loopt. Let er in dit laatste geval wel op dat je da accu niet leeg laat lopen.

   contactslot werkt niet goed

   Wanneer je contactslot niet goed werkt, kan dit erg vervelend zijn. Het kan zijn dat het elektrische gedeelte geen goed contact meer maakt waardoor de auto niet of moeilijk start. Het kan ook zo zijn dat je de sleutel niet of nauwelijks meer omgedraaid krijgt of dat het stuurslot niet van het stuur af gaat na draaien van de sleutel. In dit geval kan het goed zijn het slot te laten vervangen.

   Aanschaf van een tweedehands contactslot

   Als het contactslot niet meer naar behoren werkt, kan het lonen om op zoek te gaan naar een goed tweedehands contactslot. Dit kan veel geld schelen en als het slot goed gecontroleerd en nagekeken is, hoef je niet aan kwaliteit in te leveren. Laat een slot eventueel keuren door een monteur of deskundige, om zeker te zijn van een goed product.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Contactslot".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl