advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 30 min geleden
    Volvo V60
   • 42 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Daklijsten

   Daklijsten of dakrails bieden aan de bovenkant van je auto extra bescherming en zijn ideaal voor het vervoeren van grotere items op je dak. Als je auto niet wordt geleverd met daklijsten of als het niet jouw ideale daklijsten zijn, kun je ervoor kiezen om ze te vervangen of nieuwe aan te schaffen. Dit is een vrij makkelijk proces. Wil je weten wanneer je aan vervanging moet denken en hoe dit in zijn werk gaat? Je leest het hier.

   Wanneer is vervanging nodig?

   Als je je daklijsten wil gebruiken voor het vervoeren van bijvoorbeeld een dakkoffer of skibox, dan is het noodzakelijk dat de lijsten goed aansluiten op je dak, maar ook op hetgeen dat je wil vervoeren. Is dit niet het geval, dan kan je bagage gaan schuiven en is de kans op schade groot. Ook als je daklijsten tekenen van slijtage vertonen of beschadigd zijn, is het handig om ze te vervangen. Gelukkig is het geen heel ingewikkelde taak en kun je dit eventueel zelf uitvoeren.

   Daklijsten

   De klus

   Het aanschaffen van tweedehands onderdelen is een goede manier om geld te besparen. Dit is voor daklijsten zeker ook het geval, maar het zal slechts gaan om een paar tientjes. Iets anders waarmee je geld kunt besparen is het zelf uitvoeren van de klus. Hiervoor moet je wel goede instructies hebben en over enige kluservaring beschikken. Ook moet je er streng op toezien dat de maat en kwaliteit van de daklijsten goed is, anders kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Zeker bij tweedehands exemplaren moet je van tevoren kijken naar mogelijke krassen en verval.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Daklijsten".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl