advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 2 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 2 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 3 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 3 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Deurafdichting & deurubbers

   De deuren van een auto moeten goed afgesloten kunnen worden. Als de auto geen schade heeft geleden, dan sluiten de deuren vaak perfect. Autodeuren zijn gemaakt van metaal en zijn voorzien van een raam. Om ervoor te zorgen dat de deur goed gesloten kan worden en dat er geen water of vuil via de deur naar binnen kan komen, wordt er gebruik gemaakt van deurafdichting. Deurafdichting is een strip gemaakt van rubber die langs de volledige rand van de auto loopt op de plek waar de deur de auto raakt. Het rubber is zacht en meestal voorzien van een gootje waardoor het water weg kan lopen naar beneden. Na verloop van tijd kan het nodig zijn dat de deurafdichting moet worden vervangen.

   Vervangen van deurafdichting

   Naast het buiten houden van vocht en vuil, zorgt de deurafdichting er ook voor dat de metalen deur niet tegen het metalen chassis van de auto aan knalt. Daardoor kunnen zowel het chassis als de auto niet beschadigen. Na verloop van tijd kan de deurafdichting slijten of beschadigd raken. Een veelvoorkomend probleem is het scheuren van dit onderdeel door toedoen van uitdroging van het rubber. Het kan ook gebeuren dat er scheuren of andere beschadigingen ontstaan, doordat er iets achter het rubber blijft haken. Het vervangen van deurafdichting is dan ook geen moeilijke klus. De oude rubbers kunnen uit de lijst gehaald worden en vervolgens worden vervangen voor nieuwe rubbers.

   Gebruikte deurafdichting kopen

   Als de deurafdichting van jouw auto aan vervanging toe is, dan heb je de mogelijkheid om nieuwe deurafdichting aan te schaffen of om te kijken naar tweedehands exemplaren. Auto’s die naar de sloop gaan, worden door demontagebedrijven volledig gedemonteerd. De meeste onderdelen zijn dan nog te gebruiken en kunnen worden doorverkocht. Deze worden daarom grondig gecontroleerd en getest, waarna ze tegen aantrekkelijke prijzen weer te koop worden aangeboden. Op die manier heb je ook de mogelijkheid om goede tweedehands deurafdichting aan te schaffen voor jouw auto. Let daarbij goed om de maten van de deurafdichting en kijk naar het merk en type auto dat jij hebt om de juiste deurafdichting aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Deurafdichting & deurubbers".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl