advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Deurvergrendeling en sloten

   De deurvergrendeling van een auto is vaak centraal geregeld. Tegenwoordig kunnen de meeste auto’s dan ook met een afstandsbediening op de sleutel worden geopend of op slot worden gedaan. De centrale deurvergrendeling zorgt er dan voor dat de sloten van één of meerdere deuren afzonderlijk bediend kunnen worden. Bij sommige auto’s is het dan bijvoorbeeld mogelijk om alleen het slot van de bestuurderskant of de achterklep te openen, maar natuurlijk ook die van de andere deuren met één druk op de knop. Met de vergrendeling wordt ook de brandstofdop van de auto afgesloten.

   Defecte deurvergrendeling

   Als de deurvergrendeling van een auto of één van de sloten defect is dan moeten deze worden vervangen. Een slot dat niet meer werkt kan ervoor zorgen dat een deur bijvoorbeeld niet meer gebruikt kan worden. Is de complete deurvergrendeling aan vervanging toe dan kan de auto vaak niet meer worden afgesloten. Bij bepaalde typen auto’s is het ook mogelijk dat een defecte deurvergrendeling het alarm van de auto in werking stelt. Dit betekent dat de vergrendeling vervangen moet worden.

   Bij de autosloperij nieuwe sloten en deurvergrendeling kopen

   Een compleet nieuwe deurvergrendeling en sloten zijn vaak behoorlijk prijzig. Omdat je niet alleen één slot kunt vervangen maar bij een defect slot de complete vergrendeling van de auto vaak moet vervangen kan het bedrag hiervoor behoorlijk oplopen. Bij de autosloperij vindt je gebruikte en tweedehands sloten en deurvergrendelingen afkomstig van gedemonteerde auto’s. Je betaald minder bij de autosloperij dan wanneer je een compleet nieuwe vergrendeling zou moeten aanschaffen. Bijkomend voordeel is dat je ook direct een werkende en juiste sleutel hebt om de auto op slot te kunnen doen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Deurvergrendeling en sloten".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl