advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 minuut geleden
    Volkswagen Golf
   • 5 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 12 min geleden
    Citroen Xsara Picasso
   • 31 min geleden
    Ford Transit
   • 38 min geleden
    Opel Crossland X
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Differentieel

   Om de energie die door de motor wordt geproduceerd via de assen van de auto door te kunnen geven aan de wielen wordt er gebruik gemaakt van een differentieel. Het differentieel is een systeem met verschillende tandwielen die voor de aandrijving van de assen zorgen. Deze tandwielen worden in werking gezet door de zuigers in de cilinders van een motor en draaien in het rond. Doordat de tandwielen in het differentieel gaan draaien, worden andere tandwielen die hieraan gekoppeld zijn in werking gezet. Deze tandwielen zitten bevestigd aan de assen en zorgen ervoor dat de wielen gaan draaien en de auto in beweging komt.

   Wat te doen als het differentieel kapot is

   Als het differentieel in een auto kapot is dan kunnen de tandwielen die daarin zitten niet meer draaien. Het is dan ook niet mogelijk om met de auto te gaan rijden en als dit tijdens het rijden gebeurd dan is de kans groot dat de auto op meerdere plekken schade oploopt. Door slijtage of door vuil kan het differentieel beschadigd raken. Het is daarom belangrijk dat deze goed wordt onderhouden en altijd goed van olie wordt voorzien. Een defect differentieel moet worden vervangen door een ander exemplaar om de auto weer te kunnen gebruiken.

   Nieuw differentieel kopen

   Je kunt ervoor kiezen om een nieuw differentieel te kopen en in de garage te laten monteren. Om kosten te besparen kun je ook een bezoek brengen aan de autosloperij. Daar worden onderdelen zoals een differentieel uit gedemonteerde auto’s gecontroleerd zodat ze weer goed zijn voor gebruik. Je kunt bij de autosloperij dan een differentieel kopen die goed is en ook nog eens betaalbaar!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Differentieel".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl