advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 15 min geleden
    Nissan Nissan Almera Tino
   • 15 min geleden
    Seat Leon
   • 19 min geleden
    Renault Clio
   • 19 min geleden
    Renault Clio
   • 19 min geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Dorpel

   Een dorpel is het onderste deel van het kozijn in een auto waar de deur in zit. Als je in de auto stapt, dan stap je over de dorpel heen. Dorpels zorgen ervoor dat de carrosserie van de auto stevigheid biedt en dragen vaak de auto. Het is ook mogelijk dat dorpels de dragende balken van de carrosserie juist verbergen. Omdat dorpels laag bij de grond zitten, krijgen zij veel te verduren. Steentjes en ander vuil komen tijdens het rijden tegen de onderkant van de auto aan en dus ook tegen de dorpels. Dit zorgt ervoor dat zij snel kunnen beschadigen.

   Dorpels aan vervanging toe?

   Niet alleen door het vele rijden maar ook door blootstelling aan vocht en door andere oorzaken kunnen dorpels gaan slijten. Een dorpel die veel te verduren krijgt kan gaan roesten wat slecht is voor de carrosserie van de auto. Als de dorpel versleten is, roest heeft of schade heeft opgelopen dan moet deze worden vervangen door een andere dorpel. Door het vervangen van de dorpel wordt de constructie van de auto beschermd en is de auto weer veilig genoeg om de weg op te kunnen.

   Bij de autosloperij nieuwe dorpels kopen

   Bij een sloperij worden voertuigen, die niet meer de weg op kunnen, gedemonteerd. De onderdelen die van deze auto’s af worden gehaald en nog wel geschikt zijn voor gebruik worden dan gecontroleerd en getest. Als de onderdelen goed gekeurd zijn dan worden ze weer verkocht. Op deze manier kun je dus ook op een voordelige manier aan nieuwe dorpels voor jouw auto komen. Kijk daarom bij de autosloperij voor nieuwe dorpels!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Dorpel".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl