advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 54 min geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 1 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 1 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 2 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 2 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Draagarm

   De draagarm van een auto is een stalen constructie, gemaakt om de wielen van de auto te verbinden met de ophanging of carrosserie. De draagarm is triangelvormig en heeft rubbers in elke hoek. De draagarm is zo gemaakt dat deze de krachten van de auto, zoals remmen en accelereren, over kan brengen op het wiel zonder dat deze kantelt. Zonder de draagarm zouden deze krachten namelijk grote invloed hebben op de wielen.

   De draagarm is zeer massief en zal niet snel kapot gaan. De rubbers in de hoeken en de kogels zijn, doordat er flink wat kracht op staat, wel aan slijtage onderhevig.

   Hoe merk je dat een draagarm aan vervanging toe is?

   Zoals als gezegd komt het niet zo heel snel voor dat de draagarm zelf vervangen moet worden. Vaker gebeurt het dat de kogels of de rubbers versleten zijn.

   Wanneer je merkt dat je auto begint af te wijken tijden het rijden, bijvoorbeeld op een stuk weg dat helemaal recht is, kan dit een indicatie zijn dat de rubbers en of de kogels in de draagarm versleten zijn. Ook gebonk of andere bijgeluiden tijdens het rijden op onverharde wegen of het voelen van licht tikken in het stuur kunnen duiden op slijtage. In dat geval zijn de draagarm, rubbers en of kogels toe aan vervanging.

   Slijtage voorkomen

   Drempels, hobbels en kuilen hebben grote invloed op de slijtage van de draagarmen. Probeer hier zo rustig mogelijk overheen te rijden of deze te vermijden, om het slijtage zo klein mogelijk te houden.

   Tweedehands of gebruikte draagarmen aanschaffen

   Wanneer de draagarm versleten is, kun je ervoor kiezen deze te vervangen met een tweedehands of gebruikte draagarm. Laat dit onderdeel wel goed controleren, want een versleten of niet goede draagarm heeft invloed op onder andere versnelde slijtage van de banden, de remblokken, remschijven en schokbrekers. Op deze manier ben je verzekerd van goede kwaliteit draagarmen voor een mooie prijs, waar je nog jaren plezier van kunt hebben.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Draagarm".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl