advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 2 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 2 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 3 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 3 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Electronic Control Unit (ECU)

   Een Electronic Control Unit of ECU wordt door een auto gebruikt om ervoor te zorgen dat de juiste hoeveelheid brandstof aan de motor wordt toegevoegd ten tijde van de ontsteking. Ook het klimaat, de airbags en de gordelspanners van een auto kunnen geregeld worden met behulp van een ECU. De ECU is dus op verschillende vlakken zeer belangrijk in een auto. Om de Electronic Control Unit van informatie te voorzien wordt gebruik gemaakt van verschillende sensoren. In moderne auto’s is de Electronic Control Unit verantwoordelijk voor het aansturen van alle computer gestuurde onderdelen.

   Defecte ECU, wat nu?

   Als de Electronic Control Unit van de auto defect is dan kan de auto niet meer goed functioneren. De Electronic Control Unit die de brandstoftoevoer van de auto regelt is bijvoorbeeld van belang om ervoor te zorgen dat de auto voorzien wordt van voldoende benzine, diesel of gas om mee te kunnen rijden. Komt er te weinig brandstof in de motor, dan kan er niet genoeg ontbranding plaatsvinden om de auto te laten bewegen. Een defecte Electronic Control Unit kan verschillende oorzaken hebben.

   Tweedehands of gebruikt

   Omdat een Electronic Control Unit nogal essentieel is om de auto goed te kunnen laten lopen, is het nodig om bij een defecte ECU deze te vervangen voor een ander exemplaar. Als je daar niet te veel voor wilt betalen dan kun je een Electronic Control Unit kopen bij de autosloperij. Bij een autosloperij worden voertuigen uit elkaar gehaald. De onderdelen die nog bruikbaar zijn worden getest en verkocht. Je kunt dus ook een gebruikte of tweedehands Electronic Control Unit kopen bij een autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Electronic Control Unit (ECU)".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl