advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 minuut geleden
    Volvo Xc60 T8 Twin Engine
   • 2 min geleden
    Ford Focus
   • 8 min geleden
    Ford Focus
   • 14 min geleden
    Opel Corsa
   • 54 min geleden
    Mercedes-benz A 160
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Electronic Stability Program (ESP)

   Auto’s worden tegenwoordig uitgerust met een Electronic Stability Program ook wel bekend als ESP. Hiermee wordt rijden een stuk veiliger gemaakt omdat de auto door ESP. Met een Electronic Stability Program worden doormiddel van verschillende sensoren de bewegingen van de auto in de gaten houden. In het geval van een onverwachte beweging door bijvoorbeeld een stuurfout of een ander voorval, zorgt het Electronic Stability Program ervoor dat de auto niet in een slip raakt. Een Electronic Stability Program is tegenwoordig dan ook verplicht in elke auto.

   ESP kapot

   Als het Electronic Stability Program kapot is dan kan er in geval van een noodsituatie niet goed worden afgeremd. De kans is dan groot dat je met de auto in een slip raakt en een aanrijding of ongeval krijgt. Om goed te kunnen rijden en om de veiligheid van de inzittenden van de auto te kunnen garanderen moet het Electronic Stability Program daarom naar behoren werken. Het ESP wordt elektronisch aangedreven en kan door toedoen van een technisch mankement niet goed functioneren. Is dit het geval, dan moet het Electronic Stability Program vervangen worden.

   Voordelig onderdelen kopen

   Niet alleen het Electronic Stability Program, maar ook andere onderdelen van een auto kunnen aan vervanging toe zijn. Ben je op zoek naar een nieuw Electronic Stability Program of een ander onderdeel, kijk dan eens bij de autosloperij. Daar vindt je goedgekeurde onderdelen van gedemonteerde auto’s die tegen aantrekkelijke prijzen weer worden verkocht. Op deze manier kun je een volledig werkend nieuw Electronic Stability Program aanschaffen die in jouw auto gemonteerd kan worden. Voordeel is dat je dan ook nog eens minder betaald!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Electronic Stability Program (ESP)".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl