advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 min geleden
    Peugeot 206
   • 5 min geleden
    Volvo V70
   • 17 min geleden
    Seat Leon
   • 22 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 26 min geleden
    Peugeot 208
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   ESP-pomp

   Het ESP systeem van een auto of Electronic Stability Program, zorgt ervoor dat een auto tijdens een onverwachte beweging niet in een slip raakt. Met verschillende sensoren worden de bewegingen van de auto in de gaten gehouden en bij een afwijkende beweging wordt er door het ESP systeem direct ingegrepen. Een belangrijk onderdeel van dit EPS systeem is de ESP-pomp. De ESP-pomp zorgt ervoor dat op het moment dat het systeem ingeschakeld wordt, de auto zo wordt gecorrigeerd dat je niet in een slip raakt. Een zeer belangrijk onderdeel dus om veilig de weg op te kunnen.

   Defecte EPS-pomp

   Op het moment dat de EPS-pomp niet meer naar behoren werkt, kan het EPS systeem ook niet volledig worden gebruikt. Dit betekent dat je bij een stuurfout of als je de macht over het stuur verliest in een slip kunt raken en een aanrijding kunt krijgen. De EPS-pomp geeft dan niet aan waar de remmen gecorrigeerd moeten worden om niet in een slip te raken. Is de EPS-pomp versleten, defect of werkt deze niet naar behoren? Dan is het tijd voor een nieuwe.

   Nieuwe EPS-pomp van de autosloperij

   Bij de autosloperij kun je eenvoudig en tegen een goed tarief een gebruikte of tweedehands EPS-pomp kopen om het EPS systeem van jouw auto weer compleet te maken. De onderdelen die je bij de autosloperij kunt kopen zijn afkomstig van gedemonteerde auto’s. Voordat deze onderdelen worden verkocht zijn ze natuurlijk wel gecontroleerd en getest. Alleen onderdelen die nog goed zijn worden dan verkocht en zo kun jij voordelig een nieuwe EPS-pomp voor in jouw auto kopen en weer veilig de weg op!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "ESP-pomp".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl