advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 16 min geleden
    Sterckeman N4703
   • 27 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 1 uur geleden
    Opel Agila
   • 3 uur geleden
    Bmw 218d Gran Tourer
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Fietsendrager

   Als je er met de fiets op uit wilt en de auto gebruikt om naar een mooie omgeving te rijden, dan kan een fietsendrager goed van pas komen. De meeste fietsendragers voor op de auto kunnen eenvoudig worden vastgeklikt op de trekhaak, terwijl andere op het dak worden geplaatst. De drager wordt vastgezet en is dan geschikt voor het meenemen van één, twee of soms zelfs nog meer fietsen. Hoeveel fietsen je kunt meenemen is afhankelijk van het merk en type fietsendrager dat je aanschaft. Er zijn verschillende merken en soorten fietsendragers. Zo zijn er modellen die je compact kunt inklappen en zo in de achterbak van de auto kunt leggen en zijn er fietsendragers die groter van formaat zijn. Deze vaste fietsendragers hebben vaak een kentekenplaathouder en verlichting die je aansluit op de auto.

   Fietsendragers voor campers en caravans

   Naast fietsendragers voor op de auto zijn er ook genoeg mogelijkheden om dragers voor de fietsen aan te schaffen die je op jouw caravan of camper kunt monteren. Het gaat dan vaak om vaste fietsendragers die aan de achterkant van de camper of caravan gemonteerd worden. Deze zijn geschikt voor het dragen van 2, 3 of 4 fietsen afhankelijk van het model. Als je op zoek bent naar een fietsendrager die je met veel gemak kunt gebruiken voor op de camper of caravan, dan zijn er ook modellen die achterop gemonteerd worden en die met een elektrische bediening naar beneden kunnen zakken. Op die manier is het afladen van fietsen zeer eenvoudig. Heb je een caravan? Dan is het ook mogelijk om een eenvoudige fietsendrager aan te schaffen voor op de dissel van de caravan.

   Fietsendrager

   Tweedehands fietsendragers

   Net als onderdelen voor jouw auto, kun je er ook voor kiezen om tweedehands een fietsendrager aan te schaffen. Tweedehands fietsendragers zijn vaak net zo goed als nieuwe exemplaren, met het verschil dat ze gebruikt zijn. De tweedehands fietsendragers die te koop worden aangeboden, zijn dragers die grondig getest en gecontroleerd zijn. Er kunnen enkele gebruikerssporen op zitten, maar voor de rest doe je er goed aan om te kiezen voor hergebruik. Een groot voordeel hiervan is ook dat je een aantrekkelijke prijs betaald voor een gebruikt exemplaar.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Fietsendrager".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl