advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 18 min geleden
    Ford Ka
   • 23 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 25 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 31 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 39 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Gaskabel

   De gaskabel is een kabel in de auto die ervoor zorgt dat je gas kunt geven. Na verloop van tijd kan een gaskabel kapot gaan en zal deze moeten worden vervangen. Er zijn verschillende manieren waarop dit kan gebeuren. Het kan zijn dat de gaskabel knel komt te zitten tussen andere onderdelen, waardoor er een scheur of knelling in de kabel ontstaat. Door vaak buigen of door te veel spanning op de kabel kan er een breuk ontstaan. Het is ook mogelijk dat de binnenkant van de gaskabel door slijtage kapot gaat. Je merkt dat een gaskabel aan vervanging toe is als de auto een hoog toerental heeft als je stilstaat, als het gaspedaal laat reageert als deze wordt ingetrapt, als je moeite moet doen om gas te geven of als de auto vermogen verliest.

   Repareren of vervangen?

   Als je te maken hebt met een of meerdere van de bovengenoemde symptomen, dan is het noodzakelijk om naar de gaskabel te (laten) kijken. In sommige gevallen is het mogelijk om de gaskabel te repareren als er geen aanzienlijke schade is ontstaan. Als er wel schade is ontstaan, dan is vervanging nodig.

   Gaskabel

   Nieuw of gebruikt

   Je hebt dan de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuwe gaskabel of een gebruikte gaskabel. Een nieuwe gaskabel heeft als voordeel dat deze nog niet eerder gebruikt is. Een nadeel van een nieuwe kabel is dat je de hoofdprijs betaalt. Een gebruikte gaskabel is een kabel die afkomstig is uit een gedemonteerde auto. Uit zo’n sloopauto worden bruikbare onderdelen gehaald, zoals de gaskabel, waarna deze grondig gecontroleerd en getest worden. Is de gaskabel nog goed? Dan wordt deze verkocht voor een aantrekkelijke prijs. Let wel altijd op het juiste merk en type kabel dat nodig is voor jouw auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Gaskabel".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl