advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Hyundai I 10
   • 9 min geleden
    Hyundai I 10
   • 35 min geleden
    Suzuki Alto
   • 38 min geleden
    Opel Astra
   • 52 min geleden
    Ford Transit Custom
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Gasveer

   Een achterklep van een auto en ook veel motorkappen van auto’s kunnen open worden gehouden met behulp van een gasveer. Een gasveer bestaat uit een luchtdichte cilinder met een zuiger. De cilinder is gevuld met gas en duwt de motorkap of achterklep omhoog zodat deze niet naar beneden valt. Vanwege de kracht en de energie die een gasveer kan geven kan de achterklep nagenoeg zelfstandig opengaan. Vaak is het alleen nodig om de achterklep of de motorklap een klein duwtje in de goede richting te geven. Het voordeel van een gasveer is dat de achterklep of de motorkap zelfstandig open blijven staan als je daar mee bezig bent.

   Een defecte gasveer

   Gasveren kunnen na verloop van tijd slijten of beschadigen. Een beschadigde of versleten gasveer heeft vaak niet genoeg gas of drukkracht om de motorkap of achterklep van de auto open te houden. Je kunt dit merken als je de achterklep open doet en er meer moeite voor moet doen om deze open te krijgen. De achterklep heeft zelf een aardig gewicht en door de gasveer wordt het normaal gezien simpel gemaakt om de achterklep te kunnen openen. Is de gasveer versleten of kapot? Dan is deze aan vervanging toe.

   Bij de autosloperij een nieuwe gasveer kopen

   Bij de autosloperij kun je tegen aantrekkelijke prijzen verschillende soorten gasveren vinden. Als de gasveer van de motorkap of van de achterklep van de auto aan vervanging toe zijn, dan kun je deze meestal wel aanschaffen bij de autosloperij. De gasveren die worden aangeboden zijn dan afkomstig uit gedemonteerde auto’s en zijn uitgebreid getest voordat ze verkocht kunnen worden en gebruikt in jouw auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Gasveer".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl