advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 min geleden
    Opel Astra
   • 16 min geleden
    Ford Transit Custom
   • 54 min geleden
    Mitsubishi Mitsubishi Colt
   • 56 min geleden
    Volvo V70
   • 57 min geleden
    Volvo V70
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Geluiddemper

   De geluiddemper of einddemper van een auto zit aan het einde van de uitlaat gemonteerd. Dit is vaak een cilindervormig onderdeel waar de uitlaatgassen zich in ophopen voordat ze uit de uitlaat komen. De functie van de geluiddemper is, zoals de naam al doet vermoeden, het verminderen van het geluid. Als er geen geluiddemper op een auto gemonteerd zou zitten zou de auto namelijk veel kabaal maken tijdens het rijden. Het geluid wordt geproduceerd door de motor waarin verbranding plaats vindt bij de cilinders. Dit zijn kleine explosies die zonder geluiddemper oorverdovend zouden klinken.

   Slijtage of gebreken aan de geluiddemper

   Omdat de geluiddemper van een auto veel te verduren krijgt is de kans op slijtage ook erg groot. Zeker als de auto al wat ouder is en er veel kilometer mee zijn gereden. De kans is groot dat door roestvorming de geluiddemper gebreken gaat vertonen. Omdat de geluiddemper vlak boven het wegdek hangt kan opspattend vuil of steentjes hier dan makkelijker vat op krijgen en schade aanrichten. Een gat in de geluiddemper hoor je dan ook vaak meteen. Het geluid dat de auto maakt is een stuk harder dan zou moeten. De geluiddemper moet dan worden vervangen.

   Vervangend onderdeel

   Bij de autosloperij is het mogelijk om tegen een betaalbare prijs een nieuwe geluiddemper voor jouw auto te kopen. De onderdelen die je bij de autosloperij kunt kopen zijn afkomstig van gedemonteerde auto’s. Dit zijn dan de onderdelen die nog bruikbaar zijn en uitvoerig zijn gecontroleerd. Het is dan mogelijk om tegen een lage prijs een geluiddemper aan te schaffen die geschikt is voor jouw type en merk auto. Kijk dus eens bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Geluiddemper".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl