advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 minuut geleden
    Volkswagen Golf
   • 9 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 20 min geleden
    Volkswagen Tiguan
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Peugeot 307
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Gloeibougie

   Een gloeibougie wordt toegepast in auto’s met een dieselmotor. Deze auto’s kunnen alleen worden gestart na ‘voorgloeien’. Hierbij wordt de gloeibougie opgewarmd om er op die manier voor te zorgen dat de motor start. In koude toestand kan een dieselmotor namelijk niet starten, zoals dat bij een auto die op LPG of benzine rijdt wel het geval is. De gloeibougie is een relatief kwetsbaar onderdeel van de dieselmotor. Als deze defect is, wordt starten erg lastig en vaak onmogelijk.

   Een gloeibougie vervangen

   Als je merkt dat de auto minder goed start dan kan het probleem zijn dat de gloeibougie defect is. Als de cilinder niet of niet goed wordt verwarmd dan kan dit tot gevolg hebben dat je je auto niet meer kunt starten of dat dit pas na diverse pogingen lukt. Dat is natuurlijk erg frustrerend. Gelukkig kun je de gloeibougie eenvoudig vervangen of dit door een garagebedrijf laten doen. Omdat het een onderdeel is dat na een aanrijding vaak onbeschadigd blijft, kunnen gloeibougies vaak uit sloopauto’s worden gehaald. Je vindt ze dan ook in veel gevallen bij een autosloperij.

   Betaal niet te veel voor een vervangende gloeibougie

   Moet de gloeibougie van je dieselmotor worden vervangen? Neem dan contact op met een autosloop. De kans is groot dat dit onderdeel op voorraad is. Je betaalt dan veel minder dan wanneer je een nieuwe gloeibougie moet laten installeren. Het onderdeel is klein en kan dus zonder problemen worden opgestuurd, maar je kunt het natuurlijk ook zelf gaan halen als de reparatie haast heeft.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Gloeibougie".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl