advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Volkswagen Polo
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Mercedes-benz A 180
   • 4 uur geleden
    Opel Corsa X1.4sz
   • 4 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Grille

   Op de neus van de auto onder de motorkap bevindt zich vaak een grille. Deze zit voor de radiator gemonteerd en geeft de auto vaak een kenmerkelijk uiterlijk dat bij het merk van jouw auto past. Naast de visuele functie heeft de grille ook een nuttige functie. Tijdens het rijden wordt er namelijk voor gezorgd dat lucht door de grille naar de motor komt en de radiator kan afkoelen. Achter dit rooster zit dan vaak een ventilator gemonteerd waardoor de motor tijdens het rijden genoeg gekoeld kan worden.

   Grille kapot? Tijd voor een nieuwe!

   Door een aanrijding of een ongeluk kan het voorkomen dat de grille van de auto kapot gaat. Dit is in principe niet heel erg maar ziet er vaak niet fraai uit. Als er tijdens het rijden nog genoeg lucht naar de radiator kan komen dan is er vaak niets aan de hand. Als dit niet het geval is dan moet de radiator niet alleen om cosmetische redenen maar ook om praktische redenen worden vervangen. Een grille kan dan worden vervangen door een soortgelijk exemplaar of door een grille die de auto net een andere uitstraling geeft.

   Nieuwe grille

   Om de kenmerkende vorm van jouw auto te behouden of om deze aan te passen kun je bij de autosloperij goedkoop een andere grille kopen. Dit zijn vaak gebruikte of tweedehands onderdelen die van gedemonteerde auto’s afkomstig zijn. Soms komt het ook voor dat je nieuwe onderdelen voor jouw auto kunt kopen bij de autosloperij. Is een onderdeel, zoals jouw grille, defect en aan vervanging toe? Kijk dan eens bij de autosloperij om kosten te besparen!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Grille".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl