advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 11 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Hoedenplank

   Hoewel de hoedenplank geen essentieel onderdeel is van je auto, is hij wel heel erg handig en willen veel mensen hem in hun auto hebben zitten. Het schermt de bagageruimte af en maakt de inhoud ervan onzichtbaar. Ook kun je er dingen op bewaren, alhoewel dat meestal allang geen hoeden meer zijn. Wil je een nieuwe hoedenplank aanschaffen en je oude vervangen? Lees hier waar je allemaal op moet letten.

   De vervanger

   De meest voorkomende redenen voor de vervanging van een hoedenplank zijn slijtage, verlies en schade. Wanneer je bijvoorbeeld een botsing of ander ongeluk hebt gehad, is de kans aanwezig dat de hoedenplank niet meer intact is. Ook als de auto heel oud is en de hoedenplank vies en versleten is, kun je gemakkelijk een nieuwe installeren. Je kunt ervoor kiezen om een tweedehands exemplaar te kopen. Dit wordt vooral gedaan omdat tweedehands onderdelen vaak een stuk goedkoper zijn dan nieuwe onderdelen. Toch is het bij een hoedenplank maar net de vraag of dit het waard is, want ook een nieuwe versie gaat je niet erg veel geld kosten. Je kunt dan denken aan een bedrag van ongeveer een paar tientjes.

   Hoedenplank

   De installatie

   Het installeren van een hoedenplank is erg makkelijk, maar vaak hebben veel auto’s wel verschillende systemen. Let er bij het aanschaffen van dit onderdeel dus op dat het past bij jouw type auto. Ook de grootte is dan iets om op te letten. De meeste hoedenplanken werken met een kliksysteem en zijn binnen een paar minuten vervangen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Hoedenplank".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl