advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 43 min geleden
    Audi Audi A4
   • 46 min geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mini Mini Cooper
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Inlaatspruitstuk

   Een motor van een auto beschikt over een inlaatspruitstuk en een uitlaatspruitstuk. Het inlaatspruitstuk is bedoeld om brandstof en lucht aan te zuigen die in de cilinder met elkaar vermengd kunnen worden en tot ontbranding komen. Hierdoor kan de motor draaien en is het mogelijk om met de auto te rijden. De carburateur van de motor zit dan gemonteerd op het inlaatspruitstuk. Het uitlaatspruitstuk zit aan de andere kant van de motor gemonteerd en is ervoor bedoeld om de gassen die door de motor geproduceerd worden af te voeren naar de uitlaat van de auto.

   Inlaatspruitstuk defect

   Als het inlaatspruitstuk van de motor defect is dan kan dit nare gevolgen voor de motor van de auto hebben. Als er een mankement of een scheur in het uitlaatspruitstuk zit dan kan er naast de gewone lucht en de brandstof ook valse lucht worden aangezogen. Dit is lucht van buiten de motor die vaak ook vuildeeltjes bevat. Deze vuildeeltjes kunnen ervoor zorgen dat de motor sneller slijt en beschadigd. Het inlaatspruitstuk kan ook langzaam verstopt raken. Het gevolg hiervan is dat de motor op langere termijn vaak veel meer brandstof verbruikt dan nodig is. Je hebt dan minder vermogen en het is slecht voor het milieu. 

   Kijk eens bij de autosloperij

   Als je op zoek bent naar een vervangende inlaatspruitstuk voor jouw motor, dan is het aan te raden om eens een kijkje te nemen bij de autosloperij. Bij de autosloperij worden gebruikte auto’s gedemonteerd en de onderdelen die nog goed zijn worden weer verkocht. Deze onderdelen, zoals een nieuw inlaatspruitstuk, worden dan tegen een lagere prijs verkocht dan wanneer de onderdelen nieuw zouden zijn.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Inlaatspruitstuk".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl