Sloopauto verkopen? Bel ons op Bel ons op 06 299 666 24 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Interieurfilter

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Interieurfilter".

Interieurfilter

Als je in de auto rijdt is het prettig om schone lucht te kunnen inademen. Een interieurfilter kan daarbij helpen. Door het filter, dat bestaat uit microvezels, wordt de lucht die binnenkomt via de ventilatieopeningen gezuiverd. Zo komen er minder pollen, stof, vuil en vet binnen en adem je deze niet in.

Interieurfilters raken op den duur vervuild. Dit kan zorgen voor nare geurtjes, maar ook kunnen ramen beslagen raken of vettig worden. Dit beperkt het zicht in de auto. Daarnaast kunnen filters hun werk niet goed meer doen waardoor bijvoorbeeld pollen en stof weer binnen kunnen komen. Voor sommige mensen heeft dit allergische reacties tot gevolg. Aan te raden is om de filter één keer per jaar, of bij elke 15.000 gereden kilometers te vervangen.

Soorten interieurfilters

Wanneer je aan vervanging van je interieurfilters toe ben, heb je de keuze uit twee soorten. Een gangbaar interieurfilter of een filter met koolstof. Deze laatste houdt naast de eerder genoemde pollen, vet, stof en vuil ook uitlaatgassen tegen. Een gangbaar filter is wat goedkoper, maar zal geen uitlaatgassen tegenhouden.

Aanschaf van een tweedehands of gebruikt interieurfilter

Wanneer je je filters wilt (laten) vervangen, kun je ervoor kiezen om nieuwe of tweedehands filter te gebruiken. Tweedehands scheelt vaak in de kosten, maar kan in het geval van interieurfilters ook verkeerd uitpakken. Let erop dat de filter nog niet of nauwelijks gebruikt zijn. Als dit wel het geval is, plaats je namelijk filters die al vies zijn en dus ook weer sneller aan vervanging toe zullen zijn. Wanneer filters niet of nauwelijks gebruikt zijn, is een tweedehands filter een prima optie. Laat de filter eventueel nakijken en zorg ervoor dat het type in jouw auto past. Zo kun je weer autoritjes maken in de frisse lucht!

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl