advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 min geleden
    Citroen Jumper Multicab
   • 23 min geleden
    Nissan Nissan Qashqai
   • 53 min geleden
    Rimor ----
   • 1 uur geleden
    Skoda Citigo
   • 1 uur geleden
    Volkswagen Golf
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Interieurfilter

   Als je in de auto rijdt is het prettig om schone lucht te kunnen inademen. Een interieurfilter kan daarbij helpen. Door het filter, dat bestaat uit microvezels, wordt de lucht die binnenkomt via de ventilatieopeningen gezuiverd. Zo komen er minder pollen, stof, vuil en vet binnen en adem je deze niet in.

   Interieurfilters raken op den duur vervuild. Dit kan zorgen voor nare geurtjes, maar ook kunnen ramen beslagen raken of vettig worden. Dit beperkt het zicht in de auto. Daarnaast kunnen filters hun werk niet goed meer doen waardoor bijvoorbeeld pollen en stof weer binnen kunnen komen. Voor sommige mensen heeft dit allergische reacties tot gevolg. Aan te raden is om de filter één keer per jaar, of bij elke 15.000 gereden kilometers te vervangen.

   Soorten interieurfilters

   Wanneer je aan vervanging van je interieurfilters toe ben, heb je de keuze uit twee soorten. Een gangbaar interieurfilter of een filter met koolstof. Deze laatste houdt naast de eerder genoemde pollen, vet, stof en vuil ook uitlaatgassen tegen. Een gangbaar filter is wat goedkoper, maar zal geen uitlaatgassen tegenhouden.

   Aanschaf van een tweedehands of gebruikt interieurfilter

   Wanneer je je filters wilt (laten) vervangen, kun je ervoor kiezen om nieuwe of tweedehands filter te gebruiken. Tweedehands scheelt vaak in de kosten, maar kan in het geval van interieurfilters ook verkeerd uitpakken. Let erop dat de filter nog niet of nauwelijks gebruikt zijn. Als dit wel het geval is, plaats je namelijk filters die al vies zijn en dus ook weer sneller aan vervanging toe zullen zijn. Wanneer filters niet of nauwelijks gebruikt zijn, is een tweedehands filter een prima optie. Laat de filter eventueel nakijken en zorg ervoor dat het type in jouw auto past. Zo kun je weer autoritjes maken in de frisse lucht!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Interieurfilter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl