Sloopauto verkopen? Bel ons op Bel ons op 06 299 666 24 06 299 666 24
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Kachelradiateur

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kachelradiateur".

Kachelradiateur

In de winter kan het heel fijn zijn om de kachel in de auto eens even lekker hoog te zetten. Heerlijk opwarmen in de auto terwijl het buiten ijzig koud is. Een kachelradiateur zorgt ervoor dat de frisse lucht, de auto ingetrokken door een kachelmotor, lekker opwarmt. Dit gebeurt doordat de kachelradiateur warmte afgeeft aan de koude, langsstromende lucht. Door verschillende standen op het dashboard kun je warme en koude lucht mengen en zorgen voor een voor jou ideale temperatuur.

Wanneer is de kachelradiateur kapot?

Een kachelradiateur zit meestal voorin de auto ingebouwd. De radiateur wordt blootgesteld aan weer en wind. Hierdoor komt verroesting van onderdelen van de radiateur nog al eens voor. Ook opvliegende steentjes kunnen zorgen voor lekkages en er kan vuil in de radiator komen. Dit kan er voor zorgen dat de radiator minder of helemaal niet meer werkt. De lucht warmt niet meer op en het is moeilijk om de auto op temperatuur te krijgen.

Wanneer je merkt dat lucht niet meer opgewarmd raakt of je de temperatuur niet juist kunt afstellen, kan het tijd zijn om een blik te werpen op de kachelradiateur. Wellicht is deze aan vervanging of reparatie toe.

Aanschaf van een tweedehands kachelradiateur

Vervangen van een radiateur is een hele klus en kost veel tijd. Door deze werktijd kunnen de kosten van vervanging al behoorlijk oplopen. Het kan dus gunstig zijn om eens rond te kijken naar een goede tweedehands radiateur. Dit scheelt enorm in de kosten en wanneer je een kwalitatief goede radiateur kiest, kan deze nog jaren mee. Belangrijk is om de radiateur te laten nakijken op eventuele gebreken en te controleren of hij nog naar behoren werkt. Indien dit het geval is, kun jij op een veel voordeligere manier je kachelradiateur laten vervangen.

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl