advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 23 min geleden
    Mercedes-benz C 220 Bluetec
   • 28 min geleden
    Honda Honda Cr-v
   • 34 min geleden
    Renault Captur
   • 35 min geleden
    Renault Captur
   • 35 min geleden
    Volvo S60
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Kachelradiateur

   In de winter kan het heel fijn zijn om de kachel in de auto eens even lekker hoog te zetten. Heerlijk opwarmen in de auto terwijl het buiten ijzig koud is. Een kachelradiateur zorgt ervoor dat de frisse lucht, de auto ingetrokken door een kachelmotor, lekker opwarmt. Dit gebeurt doordat de kachelradiateur warmte afgeeft aan de koude, langsstromende lucht. Door verschillende standen op het dashboard kun je warme en koude lucht mengen en zorgen voor een voor jou ideale temperatuur.

   Wanneer is de kachelradiateur kapot?

   Een kachelradiateur zit meestal voorin de auto ingebouwd. De radiateur wordt blootgesteld aan weer en wind. Hierdoor komt verroesting van onderdelen van de radiateur nog al eens voor. Ook opvliegende steentjes kunnen zorgen voor lekkages en er kan vuil in de radiator komen. Dit kan er voor zorgen dat de radiator minder of helemaal niet meer werkt. De lucht warmt niet meer op en het is moeilijk om de auto op temperatuur te krijgen.

   Wanneer je merkt dat lucht niet meer opgewarmd raakt of je de temperatuur niet juist kunt afstellen, kan het tijd zijn om een blik te werpen op de kachelradiateur. Wellicht is deze aan vervanging of reparatie toe.

   Aanschaf van een tweedehands kachelradiateur

   Vervangen van een radiateur is een hele klus en kost veel tijd. Door deze werktijd kunnen de kosten van vervanging al behoorlijk oplopen. Het kan dus gunstig zijn om eens rond te kijken naar een goede tweedehands radiateur. Dit scheelt enorm in de kosten en wanneer je een kwalitatief goede radiateur kiest, kan deze nog jaren mee. Belangrijk is om de radiateur te laten nakijken op eventuele gebreken en te controleren of hij nog naar behoren werkt. Indien dit het geval is, kun jij op een veel voordeligere manier je kachelradiateur laten vervangen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kachelradiateur".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl