advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 43 min geleden
    Audi Audi A4
   • 46 min geleden
    Ford Ka
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mini Mini Cooper
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Kachelweerstand

   Wanneer je lange tijd in de auto zit, is het prettig dat je aanvoer hebt van frisse lucht. In de winter is het niet altijd mogelijk om met de ramen open te rijden, maar gelukkig kun je dan gebruik maken van de ventilator in de auto. Deze ventilator werkt met behulp van een kachelmotor. De lucht wordt aan de zijkant van de kachelmotor naar binnen gezogen en vervolgens door de radiator en/of airco geblazen.

   De kachelweerstand heeft invloed op de verschillende standen van de ventilator. Hoe lager de stand van de ventilator hoe minder stroom er nodig is. De weerstand speelt tevens een belangrijk rol met betrekking tot de verschillende standen. Daarom zal je het ook de verschillende kachelstanden merken als de weerstand kapot is.

   Waaraan merk je dat je kachelweerstand kapot is?

   Soms werkt een ventilator niet goed meer. Hij doet het bijvoorbeeld wel in stand twee en vier, maar niet in stand één en drie. Dit kan komen door een kapotte weerstand. In stand twee en vier springt het voltage over de weerstand heen en werkt de ventilator wel. In dit geval kan je de weerstand vervangen, maar soms is het nodig om de complete kachelmotor te vervangen. Dit is afhankelijk van wat er precies stuk is.

   Aanschaf van een tweedehands of gebruikte kachelweerstand

   Wanneer je denkt dat je kachelweerstand stuk of aan vervanging toe is, kun je kiezen voor een nieuwe, maar ook voor een tweedehands kachelweerstand. Dit kan qua kosten enorm schelen en indien van goede kwaliteit, net zo goed. Het is dan wel belangrijk om de weerstand (of als het nodig is de gehele kachelmotor) te laten controleren en testen zodat de kwaliteit van het onderdeel gewaarborgd is. Op deze manier ben je op een goedkopere manier verzekerd van een goed geventileerde auto, die lekker warm is in de winter en lekker koel in de zomer.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kachelweerstand".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl