Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Kentekenplaat

De kentekenplaat of nummerplaat van een auto is een unieke combinatie van cijfers en letters. Elke auto heeft zijn eigen unieke combinatie die wordt weergegeven op de kentekenplaat. Naast de combinatie van deze getallen en cijfers maken we ook gebruik van verschillende kleuren. Voertuigen die als personenauto worden gebruikt hebben in Nederland bijvoorbeeld een gele plaat met zwarte letters. Elk land heeft zo zijn eigen kentekenplaten met getallen en kleuren combinaties. De nummerplaat wordt met een houder op de voorkant en op de achterkant van de auto vast gezet.

Nummerplaat op zijn plaats houden

Om de auto van voor en van achter te kunnen herkennen ben je in Nederland verplicht om de kentekenplaat duidelijk op de auto gemonteerd te hebben. De nummerplaat houder zorgt ervoor dat de kentekens duidelijk zichtbaar zijn. Als deze houder kapot is en de kentekenplaat niet meer kan vasthouden, dan is deze aan vervanging toe. Op het moment dat je de kentekenplaat zou verliezen, moet je namelijk een compleet nieuwe set met nummerplaten aanvragen zodat er geen misbruik gemaakt kan worden van de verloren kentekenplaat.

Onderdelen bij de autosloperij

Elke auto heeft een unieke kentekenplaat. Als je één of meerdere kentekenplaten kwijtraakt dan moeten er nieuwe nummerplaten worden aangevraagd voor de auto. Voor een vervangende houder van deze nummerplaten kun je terecht bij de autosloperij. Bij de autosloperij worden namelijk goede en gecontroleerde onderdelen verkocht die gebruikt zijn. Deze zijn afkomstig van gedemonteerde auto’s en worden tegen aantrekkelijke prijzen verkocht. Ben je dus op zoek naar nieuwe houders voor jouw kentekenplaten? Neem dan eens een kijkje bij de autosloperij!

Kentekenplaat

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kentekenplaat".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl