advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 18 min geleden
    Honda Civic 5dr
   • 1 uur geleden
    Ford Focus
   • 1 uur geleden
    Citroen Xsara Picasso
   • 2 uur geleden
    Seat Ateca
   • 2 uur geleden
    Seat Ibiza
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Kleppendeksel

   De motor van een auto is een complex systeem van onderdelen die met elkaar samen kunnen werken om de auto in beweging te krijgen. Op de bovenkant van de motor, om de motor af te dichten, bevindt zicht de kleppendeksel. Deze zorgt ervoor dat de cilinders van de motor, waarin de ontbranding plaatsvindt, zijn afgedekt van de buitenlucht. Hierdoor is de ruimte gesloten waardoor er geen vuil bij de motor kan en de ontbranding goed kan plaatsvinden. De kleppendeksel van een motor heeft geen actieve functie maar biedt dus bescherming aan de motor en de onderdelen hiervan.

   Kapot of versleten kleppendeksel

   Een kleppendeksel is vaak van metaal gemaakt en kan na verloop van tijd slijtage vertonen. Door roest kunnen er op lange termijn bijvoorbeeld scheuren in de kleppendeksel ontstaan. Dit is niet voordelig voor de motor en de onderdelen hiervan. Er kan dan namelijk vuil in de motor terecht komen dat voor extra slijtage zorgt. Ook kan het zijn dat door verkeerde montage of door een aanrijding de kleppendeksel kapot is gegaan. In deze gevallen zal de kleppendeksel dan vervangen moeten worden om de motor van de auto genoeg te kunnen beschermen.

   Nieuwe onderdelen kopen bij de autosloperij

   Een vervangend kleppendeksel kun je vinden bij de autosloperij. Daar worden gebruikte auto’s uit elkaar gehaald en worden de onderdelen van deze auto’s gecontroleerd. Als er onderdelen bij zitten die nog bruikbaar zijn, dan worden ze bij de autosloperij verkocht tegen aantrekkelijke prijzen. Is de kleppendeksel van de motor van jouw auto aan vervanging toe? Breng dan eens een bezoek aan de autosloperij en schaf een tweedehands of gebruikt exemplaar aan voor jouw auto!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kleppendeksel".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl