advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 12 min geleden
    Volkswagen Cabrio 2.0
   • 23 min geleden
    Alpine-renault A 310 V6
   • 23 min geleden
    Renault Espace
   • 24 min geleden
    Volkswagen Fox
   • 24 min geleden
    Knaus 860415
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Klepstoter

   De motor van een auto zorgt ervoor dat je kunt rijden. De vele onderdelen die hiervoor samenwerken zijn te verdelen in 3 categorieën. De verbrandingsmotor waar de verbranding van benzine, gas of diesel plaatsvindt. De zuigers die door deze verbranding de auto in beweging kunnen zetten en de kleppen. Tussen de kleppen en de nokkenas van een auto wordt er gebruik gemaakt van klepstoters. De klepstoters moeten altijd goed gesmeerd blijven en zijn daarom voorzien van genoeg olie. De functie van klepstoters is het aansturen van de kleppen die in de motor aanwezig zijn. Dit gebeurd dan automatisch.

   Defecte klepstoters

   Om de motor en de auto goed te kunnen laten lopen is het belangrijk dat alle werkende onderdelen van de motor ook in orde zijn. Een versleten of defecte klepstoter kan de oorzaak zijn van een snellere slijtage of schade aan de motor. Het is mogelijk om in sommige gevallen de klepstoters te repareren als deze kapot zijn. Het is verstandiger om defecte of versleten klepstoters te vervangen voor nieuwe klepstoters. Dit moet vakkundig gebeuren en kan daarom het beste bij een garage.

   Klepstoters kopen van de autosloperij

   Het vervangen van de klepstoters kan een flinke klus zijn. Hiervoor moeten vaak meerdere onderdelen van de auto, waaronder de nokkenas, worden gedemonteerd. Het vervangen neemt dus vaak wel wat tijd in beslag waardoor je alleen daarvoor al flinke kosten kunt hebben. Je kunt wel besparen door gebruik te maken van tweedehands klepstoters. Bij de autosloperij kun je gebruikte onderdelen zoals klepstoters tegen een betaalbare prijs aanschaffen. Deze kunnen dan bij een garage worden gemonteerd zodat jij weer zonder problemen op weg kunt.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Klepstoter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl