Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Klepstoter

De motor van een auto zorgt ervoor dat je kunt rijden. De vele onderdelen die hiervoor samenwerken zijn te verdelen in 3 categorieën. De verbrandingsmotor waar de verbranding van benzine, gas of diesel plaatsvindt. De zuigers die door deze verbranding de auto in beweging kunnen zetten en de kleppen. Tussen de kleppen en de nokkenas van een auto wordt er gebruik gemaakt van klepstoters. De klepstoters moeten altijd goed gesmeerd blijven en zijn daarom voorzien van genoeg olie. De functie van klepstoters is het aansturen van de kleppen die in de motor aanwezig zijn. Dit gebeurd dan automatisch.

Defecte klepstoters

Om de motor en de auto goed te kunnen laten lopen is het belangrijk dat alle werkende onderdelen van de motor ook in orde zijn. Een versleten of defecte klepstoter kan de oorzaak zijn van een snellere slijtage of schade aan de motor. Het is mogelijk om in sommige gevallen de klepstoters te repareren als deze kapot zijn. Het is verstandiger om defecte of versleten klepstoters te vervangen voor nieuwe klepstoters. Dit moet vakkundig gebeuren en kan daarom het beste bij een garage.

Klepstoters kopen van de autosloperij

Het vervangen van de klepstoters kan een flinke klus zijn. Hiervoor moeten vaak meerdere onderdelen van de auto, waaronder de nokkenas, worden gedemonteerd. Het vervangen neemt dus vaak wel wat tijd in beslag waardoor je alleen daarvoor al flinke kosten kunt hebben. Je kunt wel besparen door gebruik te maken van tweedehands klepstoters. Bij de autosloperij kun je gebruikte onderdelen zoals klepstoters tegen een betaalbare prijs aanschaffen. Deze kunnen dan bij een garage worden gemonteerd zodat jij weer zonder problemen op weg kunt.

Klepstoter

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Klepstoter".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl