advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 4 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Koelvin

   Omdat de motor van een auto gebruikt maakt van verbrandingen kunnen de temperaturen hoog oplopen. De radiateur van een motor zorgt er met behulp van koelvloeistof voor dat de motor niet oververhit raakt. Om ervoor te zorgen dat de radiateur ook genoeg gekoeld blijft wordt er gebruikt gemaakt van een koelvin. Een koelvin is een ventilator die aanslaat als de warmte van de radiateur niet genoeg weg kan. Op warme dagen bij veel gebruik van de auto is het dan ook mogelijk dat de koelvin na het rijden nog aan staat. Tijdens het rijden wordt de luchtstroming die ontstaat met behulp van de koelvin naar de motor toegestuurd. Hierdoor ontstaat extra verkoeling.

   Koelvin kapot of versleten

   Als de koelvin van de auto kapot is dan kan de radiateur niet goed gekoeld worden. Hierdoor kan oververhitting ontstaan waardoor de motor kapot kan gaan. Het is daarom zeer belangrijk dat de koelvin van een auto ook naar behoren werkt. Op het moment dat de koelvin defect of versleten is, dan moet deze worden vervangen door een nieuw onderdeel. Over het algemeen is dit niet een arbeidsintensieve klus, maar heb je hier wel de juiste onderdelen voor nodig.

   Gebruikte onderdelen aanschaffen

   De onderdelen die je nodig hebt voor het vervangen of repareren van een koelvin kun je op een voordelige manier aanschaffen. Hiervoor kun je terecht bij de autosloperij waar voertuigen worden gedemonteerd. Onderdelen die van deze auto’s afkomen en nog bruikbaar zijn worden gecontroleerd op eventuele gebreken. Zijn de onderdelen in orde, dan worden ze verkocht voor hergebruik tegen aantrekkelijke prijzen. Bij de autosloperij vindt je dus ook met gemak een nieuwe koelvin!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Koelvin".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl