advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 54 min geleden
    Hyundai Atos-prime
   • 58 min geleden
    Volkswagen Transporter
   • 60 min geleden
    Renault Kangoo
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 2 uur geleden
    Opel Astra Station Wagon
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Kofferbakmat

   De kofferbak van een auto kan gebruikt worden voor de meest uiteenlopende zaken. Ter bescherming van de spullen die je in de kofferbak wilt leggen, ligt er op de bodem van de kofferbak een mat. Deze kofferbakmat is vaak gemaakt van een dikke laag stof en heeft ook als functie om een reservewiel te verbergen als deze aanwezig is in de auto. Wordt er gebruik gemaakt van een reserve wiel? Dan kan de kofferbakmat vaak eenvoudig worden opgetild, zodat je het reservewiel kunt pakken. Er kunnen verschillende redenen zijn om een kofferbakmat te vervangen. De mat kan bijvoorbeeld door veelvuldig gebruik beschadigd zijn geraakt of heel erg vies zijn geworden.

   Vervangen

   Het vervangen van een kofferbakmat is vaak niet veel werk. De mat kan in de meest gevallen eenvoudig uit de auto worden gehaald, al zal deze in sommige gevallen wel vast zitten aan de auto. Hoe de kofferbakmat vast zit, is afhankelijk van het merk en type auto dat je hebt. Voor het uitzoeken van een nieuwe kofferbakmat is het goed om op een aantal zaken te letten. Zorg er altijd voor dat je een kofferbakmat koopt van hetzelfde formaat. Daardoor zorg je ervoor dat de bodem en eventueel het reservewiel volledig afgedekt is. Hierdoor kan er geen vuil komen bij het reservewiel en kun je de kofferbak gebruiken om al jouw spullen in te stoppen.

   kofferbakmat

   Tweedehands

   Ben je op zoek naar een nieuwe kofferbakmat? Dan heb je verschillende mogelijkheden om er een aan te schaffen. Dat kan door een nieuwe kofferbakmat te kopen of door een gebruikte aan te schaffen. In het laatste geval betaal je een aantrekkelijke prijs die vaak stukken lager ligt dan wanneer je een nieuwe kofferbakmat zou aanschaffen. Tweedehands exemplaren komen uit auto’s die gedemonteerd worden voor de onderdelen. Deze onderdelen worden grondig gecontroleerd en schoongemaakt voor hergebruik. Op die manier kun je eenvoudig goede onderdelen kopen voor jouw auto tegen een aantrekkelijke prijs. Een ander groot voordeel is dat je op deze manier het hergebruik van producten en onderdelen stimuleert waardoor er minder afval ontstaat.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kofferbakmat".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl