advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Opel Astra-g-cc
   • 3 uur geleden
    Nissan Nissan Pulsar
   • 3 uur geleden
    Honda Civic 3dr
   • 4 uur geleden
    Audi Audi A4
   • 4 uur geleden
    Ford Ka
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Kokerbalk

   Een auto wordt vormgegeven door de carrosserie. Dit is de stalen constructie van de auto die niet alleen voor het oog mooi moet lijken, maar die ook bescherming biedt. Deze constructie zorgt er onder andere voor dat je tijdens het rijden veilig bent als passagier en dat het gewicht van de auto goed gedragen kan worden. Om de carrosserie en de auto stevigheid te bieden wordt er gebruik gemaakt van kokerbalken. Dit zijn rechthoekige balken die een dragende constructie vormen. De vorm van de kokerbalken zorgt ervoor dat dit materiaal extra stevig is.

   Kokerbalk kapot, wat nu?

   Ondanks dat kokerbalken vaak van stevig metaal zijn gemaakt en dat ze een stevige constructie hebben, kan er toch schade aan ontstaan. Oudere auto’s kunnen problemen met de kokerbalken vertonen door roest dat het metaal aantast. Het is ook mogelijk dat door een ongeluk of aanrijding de kokerbalken beschadigd raken. In sommige gevallen is het mogelijk om de kokerbalk te repareren door deze te laten lassen bij een garage. Als de kokerbalk helemaal versleten of kapot is, dan moet deze worden vervangen door een nieuwe kokerbalk.

   Kokerbalken van de autosloperij

   Ben je op zoek naar één of meerdere nieuwe kokerbalken voor jouw auto? Dan kunnen de kosten voor nieuwe exemplaren flink oplopen. Gelukkig zijn er alternatieven waarbij je voor een lagere prijs dezelfde kokerbalken voor jouw auto kunt kopen als dat er nu gebruikt worden. Dit kan namelijk bij de autosloperij. Daar worden onderdelen verkocht die afkomstig zijn van gedemonteerde auto’s. Deze onderdelen zijn eerst getest voordat ze verkocht worden tegen een aantrekkelijke prijs. Bespaar dus op de kosten en koop een nieuwe kokerbalk bij de autosloperij!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Kokerbalk".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl