advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 46 min geleden
    Seat Ibiza
   • 4 uur geleden
    Renault Clio
   • 4 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 5 uur geleden
    Opel Movano
   • 8 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Krukaskeerring

   Om ervoor te zorgen dat er tijdens het rijden geen olie uit de motor ontsnapt, wordt er gebruik gemaakt van verschillende onderdelen en kappen. Eén van deze onderdelen is de krukaskeerring. De krukaskeerring zorgt ervoor dat de krukas van de auto wordt afgedicht waardoor er geen olie kan ontsnappen en er geen vuil bij de krukas kan komen. Dit voorkomt snelle slijtage van onderdelen. Krukaskeerringen zijn over het algemeen gemaakt van goede kwaliteit om dat deze onderdelen van de auto vaak moeilijk te vervangen zijn.

   Kapot of versleten

   Ondanks de goede kwaliteit is het door verschillende oorzaken toch mogelijk dat de krukaskeerring versleten of kapot raakt. Deze moet dan worden vervangen omdat er anders de kans bestaat dat er olie uit de motor weglekt of vuil bij de motor komt. Als de motor niet genoeg olie krijgt kunnen verschillende onderdelen niet goed gesmeerd worden waardoor er meer weerstand optreedt. Als er in combinatie met minder olie ook nog eens vuildeeltjes in de motor terecht komen, dan is de kans op slijtage erg groot. In dat geval is het nodig om de krukaskeerring te laten vervangen bij een garage.

   Gebruikte onderdelen kopen

   Omdat het vervangen van de krukaskeerring een aardige klus kan zijn, is de kans groot dat je veel kosten kwijt bent bij de garage voor deze reparatie. Om toch te kunnen besparen is het dan wel zo prettig dat je een nieuwe krukaskeerring tegen een lagere prijs kunt aanschaffen. Dit kan bij de autosloperij, waar je gebruikt en tweedehands onderdelen uit gedemonteerde auto’s kunt kopen. Je betaald dan een aantrekkelijke prijs en hebt toch de kwaliteit die je nodig hebt voor een krukaskeerring.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Krukaskeerring".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl