advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 25 min geleden
    Renault Master
   • 29 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 43 min geleden
    Seat Arosa
   • 49 min geleden
    Infiniti Infiniti G37
   • 54 min geleden
    Mercedes-amg Gla 45 Amg 4matic
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Krukaslagers

   De krukaslagers in een auto zijn te vinden tussen de aandrijfstang en de krukas van de auto. Door gebruik te maken van krukaslagers wordt ervoor gezorgd dat de zuigerstang, die de zuigers in de cilinders van de motor beweegt, soepel kan blijven bewegen. De krukaslagers worden automatisch gesmeerd met de olie die in de motor aanwezig is. Hierdoor blijven de lagers soepel en kunnen ze zonder moeite bewegen. Daarom is het belangrijk dat het oliepeil van de auto altijd in de gaten wordt gehouden en gecontroleerd. Hierdoor kunnen problemen met onder andere de krukaslagers worden voorkomen.

   Defecte krukaslagers

   Ondanks de constructie en het materiaal dat gebruikt wordt voor de krukaslagers, kan het toch voorkomen dat deze kapot gaan. Een mogelijk oorzaak is dat vuil zich heeft opgehoopt in de motor en voor slijtage van de krukaslagers zorgt. Ook als er te weinig olie aanwezig is om de krukaslagers te smeren, dan kan er schade optreden. De olie zorgt er namelijk voor dat de krukaslagers soepel blijven en met gemak de zuigerstang kunnen laten bewegen. Als er één krukaslager versleten is en moet worden vervangen, dan is het aan te raden om alle krukaslagers tegelijk te vervangen.

   Krukaslagers van de autosloperij

   Een nieuwe krukaslager kun je bij de garage kopen en er de volledige prijs voor betalen. Als je wilt besparen op de kosten voor nieuwe krukaslagers en toch de beste kwaliteit voor jouw auto wilt hebben, dan kun je nieuwe krukaslagers kopen bij de autosloperij. Daar vindt je uitstekende onderdelen van auto’s die uit gesloopte voertuigen komen. Je krijgt dan de kwaliteit die je zoekt voor de krukaslagers van jouw auto en betaald er een aantrekkelijke prijs voor.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Krukaslagers".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl