advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 19 min geleden
    Onbekend voertuig
   • 25 min geleden
    Toyota Toyota Aygo
   • 37 min geleden
    Opel Astra
   • 37 min geleden
    Toyota Toyota Avensis
   • 49 min geleden
    Renault Megane
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Lichtsensor

   Moderne auto’s zijn vaak uitgerust met de nieuwste technieken. Om ervoor te zorgen dat de auto goed gebruikt kan worden zijn er dan ook vaak verschillende sensoren in de auto geïnstalleerd. Een auto die beschikt over een lichtsensor kan zelf bepalen aan het licht dat van buitenaf komt of de verlichting van de auto aan moet of niet. De lichtsensor van de auto controleert dan continu het licht dat van buitenaf komt. Als het donker wordt, of als je bijvoorbeeld een tunnel in rijdt, dan gaan de lichten door toedoen van de lichtsensor automatisch aan. Net als een lichtsensor is het ook mogelijk dat de auto beschikt over een regensensor waarmee de ruitenwissers worden aangestuurd.

   Defecte lichtsensor

   Op het moment dat de lichtsensor van de auto defect is zal de verlichting van de auto niet meer automatisch aangaan wanneer het donker is. In dat geval is het vaak nog wel mogelijk om de verlichting handmatig met de daarvoor bedoelde schakelaar te regelen. Om er toch voor te zorgen dat de verlichting weer automatisch geregeld kan worden is het daarom aan te raden om de lichtsensor van de auto te vervangen voor een nieuwe.

   Goedkoop op de autosloop

   Onderdelen voor een auto die je nieuw aanschaft kunnen behoorlijk oplopen wat de prijs betreft. Een lichtsensor kun je echter vaak veel goedkoper krijgen door een bezoek te brengen aan de autosloperij. Daar worden onderdelen van alle merken en typen auto’s verkocht tegen lage prijzen. Dit zijn gebruikte of tweedehands onderdelen van auto’s die voor de verkoop gecontroleerd zijn. Koop je een lichtsensor bij de autosloperij dan bespaar je dus een hoop kosten.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Lichtsensor".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl