advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 43 min geleden
    Seat Ibiza
   • 4 uur geleden
    Renault Clio
   • 4 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 5 uur geleden
    Opel Movano
   • 8 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   LPG / Gastank

   De meeste auto’s zijn voorzien van een brandstofmotor die kan rijden met behulp van diesel of benzine. Voor benzine auto’s is het ook mogelijk om gebruik te maken van een LPG installatie. Hiermee kan de auto rijden op autogas, ook wel LPG genoemd. Voordelen van rijden op LPG is dat de kosten voor de brandstof een stuk lager zijn en dat het milieuvriendelijke is. De onderdelen van de motor zullen wel iets sneller slijten door het gebruik van LPG ten opzichte van benzine. Voor het gebruik van een LPG installatie heb je een extra brandstoftank in de auto nodig, dit is de gastank.

   Gastank laten plaatsen

   In veel auto’s die op benzine rijden is het mogelijk om een gastank te monteren. Dit kan bij een garage en bespaart een hoop kosten voor de brandstof. De gastank wordt dan meestal in de achterbak van de auto gemonteerd en aangesloten op de motor. Doormiddel van een bepaalde installatie kan er gewisseld worden tussen de gastank en benzine tank. Als je zonder gas komt te zitten, dan is de benzine tank nog altijd aanwezig en kun je hier op verder rijden.

   LPG tank bij de autosloperij kopen

   Het laten inbouwen van een gastank is een aardige klus en brengt ook redelijk wat kosten met zich mee. Daarom is het wel zo prettig als je kunt besparen op de kosten voor de aanschaf van een LPG tank. Dit kan door een gastank te kopen bij de autosloperij. Bij de autosloperij vind je gastanks die afkomstig zijn uit gedemonteerde auto en nog goed gebruikt kunnen worden. Je betaald dan ook een aantrekkelijke prijs voor jouw nieuwe gastank.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "LPG / Gastank".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl