advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 8 min geleden
    Volvo V60
   • 20 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Luchtfilter

   De lucht die in de motor gezogen wordt en wordt vermengd met brandstof zorgt ervoor dat er in combinatie met een vonk ontbranding ontstaat. Hierdoor kan de motor draaien en kan de auto gaan rijden. Om ervoor te zorgen dat er geen vuil bij de motor komt en om slijtage daardoor te voorkomen wordt er gebruik gemaakt van een luchtfilter. Hiermee wordt de lucht die de auto in wordt gezogen gefilterd zodat er geen vuildeeltjes in de motor terecht komen. Met het luchtfilter wordt vuil zoals bladeren, stof en zand buiten de motor gehouden. Hierdoor is de levensduur van de motor een stuk langer.

   Nieuw luchtfilter installeren

   Na een bepaald aantal kilometers raakt een luchtfilter verzadigd en komt er steeds meer vuil in het luchtfilter te zitten. In het ergste geval kan het zelfs zo zijn dat het luchtfilter verstopt raakt. Het is daarom verstandig om eens in de zoveel tijd het luchtfilter te vervangen voor een nieuw luchtfilter. Op het moment dat de auto meer brandstof gaat gebruiken dan normaal, dan is de kans groot dat het luchtfilter van de auto verstopt zit en dat er daarom meer brandstof nodig is om de motor te kunnen laten draaien.

   Luchtfilter kopen op de autosloop

   Bij de autosloperij worden niet alleen gebruikte auto’s uit elkaar gehaald. Onderdelen die afkomstig zijn en soms ook nieuwe onderdelen worden weer verkocht voor gebruik. Ben je op zoek naar een nieuw luchtfilter voor in jouw auto? Kijk dan eens bij de autosloperij om een betaalbaar exemplaar aan te schaffen. Je kunt dan dezelfde kwaliteit luchtfilter kopen die je gewend bent en die geschikt is voor jouw auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Luchtfilter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl