advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 33 min geleden
    Volvo S60
   • 36 min geleden
    Peugeot 206
   • 39 min geleden
    Volvo V70
   • 51 min geleden
    Seat Leon
   • 55 min geleden
    Volkswagen Golf
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Luchtmassameter

   Om een auto te laten rijden is er verbranding van brandstof nodig. Hiervoor is naast de brandstof (bijvoorbeeld benzine) ook lucht (zuurstof) nodig. Om hiervoor de perfecte samenstelling te krijgen wordt een luchtmassameter gebruikt. Deze meter is gekoppeld aan het luchtfilter. Hierdoor kan de hoeveelheid lucht die het filter binnen komt, geregistreerd worden. Daarnaast wordt ook de dichtheid van de lucht gemeten. Tenslotte worden deze gegeven doorgegeven aan de software waarna de hoeveelheid brandstof aangepast wordt.

   Hoe werkt het?

   In de luchtmassameter zit een draad welke door een constante stroom verwarmd wordt. De lucht die binnenkomt, stroomt langs deze draad waardoor de temperatuur veranderd. De weerstand zal door deze temperatuurschommeling veranderen. Als de weerstand bijvoorbeeld daalt, zal er meer stroom door de draad gaan. Dit signaal wordt vervolgens doorgegeven.

   Wanneer is de meter stuk?

   Door vervuiling of slijtage kan de meter minder goed werken of stuk gaan. Hierdoor zal de meter verkeerde metingen doen en daardoor verkeerde resultaten doorgeven en dus zal er een verkeerde verhouding van lucht en brandstof ontstaan. De auto kan hierdoor bijvoorbeeld vermogen verliezen. Een luchtmassameter kan makkelijk schoongemaakt worden met een kwastje en na het schoonmaken, in te spuiten met contactspray. Wanneer hij echt kapot is, kan het zijn dat de meter aan vervanging toe is.

   Aanschaf van een tweedehands of gebruikte luchtmassameter

   Wanneer de luchtmassameter echt aan vervanging toe is, kun je er voor kiezen een tweedehands meter aan te schaffen. Via sloopbedrijven zijn verschillende, vaak nog goede, tweedehands onderdelen te krijgen die hun werk nog prima zullen doen. Dit scheelt vaak veel geld ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe meter. Laat de meter even goed nakijken en controleren door het bedrijf of een monteur, zodat je zeker weet dat het onderdeel van nog voldoende kwaliteit is.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Luchtmassameter".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl