advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Volvo V60
   • 1 uur geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 3 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 3 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Middendemper

   Om ervoor te zorgen dat de uitlaatgassen die tijdens het gebruik van de verbrandingsmotor van de auto worden gebruikt goed kunnen worden afgevoerd, wordt er gebruik gemaakt van een uitlaatsysteem. Dit systeem bestaat uit veel verschillende onderdelen en is zo gemaakt dat het zo weinig mogelijk geluid produceert. De middendemper draagt hier aan bij en zorgt ervoor dat het volume dat bij de verbranding in de motor wordt geproduceerd aanzienlijk wordt verminderd. De middendemper wordt gebruikt in combinatie met de einddemper, die aan het einde van de uitlaat van jouw auto is gemonteerd.

   Slijtage of gebreken

   Een uitlaatsysteem dat gebreken vertoond is duidelijk herkenbaar. Dit komt doordat de geluiden die geproduceerd worden een stuk harder zijn dan dat ze zouden moeten. De middendemper kan door ouderdom slijten vanwege roest of doordat deze dicht bij de weg licht. Vuil en steentjes kunnen dan opspatten tegen de middendemper aan en deze na verloop van tijd beschadigen. Als er een gat ontstaat, dan kunnen lucht en geluid hierdoor ontsnappen wat erg veel geluid met zicht kan mee brengen. Het is mogelijk om de middendemper te laten lassen, maar het is verstandiger om deze te vervangen met een andere middendemper.

   Middendemper van de sloop

   Om jezelf de kosten te besparen die je kwijt zou zijn aan het kopen van een nieuwe middendemper, kun je naar de sloop gaan. Bij de autosloperij worden voertuigen gedemonteerd en worden de bruikbare onderdelen na controle weer verkocht. Op deze manier kun je voordelig een nieuwe en ook goede middendemper voor jouw auto aanschaffen bij de autosloperij.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Middendemper".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl