advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 1 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Mistlampen

   Een koplamp van een auto bestaat vaak uit meerdere lampen en onderdelen. In veel gevallen zitten de richtingaanwijzers in de koplamp, vindt je er een groot licht, stadslicht en dimlicht. Om goed te kunnen kijken en veilig te kunnen rijden in dichte mist is een auto vaak aan de voor en achterzijde voorzien van mistlampen. De mistlamp aan de voorkant van de auto wordt gebruikt om beter te kunnen zien als het zicht op de weg door mist zeer slecht is en als je maar een paar meter kunt kijken. Het mistachterlicht wordt meer gebruikt om andere weggebruikers te waarschuwen en jouw als bestuurder zichtbaar te maken. Achter is het mistlicht een felle rode lamp, die duidelijk zichtbaar is.

   Defecte mistlampen

   Als de auto defecte mistlampen heeft dan kun je in principe wel de weg op. Om door de jaarlijkse keuring voor de APK te komen moeten wel alle lampen naar behoren werken. Je bent ook verplicht om werkende mistlampen op de auto te hebben als deze aanwezig zijn. Is één of zijn er meerdere mistlampen defect, dan moeten deze worden vervangen zodat je ook bij slecht zicht goed zichtbaar kunt zijn. Als je één mistlamp vervangt, dan is het aan te raden ook tegelijkertijd de mistlamp aan de andere kant van de auto te vervangen. Op die manier voorkom je dat binnen korte tijd deze lamp ook kapot gaat.

   Mistlampen kopen op de autosloperij

   De autosloperij is een plek waar auto’s naar toe worden gebracht die niet meer gebruikt kunnen worden. De onderdelen die van deze voertuigen nog wel gebruikt kunnen worden, worden na controle weer verkocht. Op deze manier kun je voordelig nieuwe mistlampen voor jouw auto kopen!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Mistlampen".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl