Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 6 min geleden
  Honda Civic 3 Dr
 • 6 min geleden
  Toyota Toyota Aygo
 • 42 min geleden
  Citroen C4 Cactus
 • 1 uur geleden
  Opel Astra-g-cc
 • 1 uur geleden
  Volkswagen Golf
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Motormanagementsysteem

Het motormanagementsysteem is een zeer belangrijk onderdeel van de auto. In dit systeem zijn namelijk alle instellingen voor de motor opgeslagen. Aan de hand van deze instellingen wordt de motor aangestuurd. Als het motormanagementsysteem defect is kan dit tot gevolg hebben dat je de auto niet meer kunt starten of dat bepaalde functies niet meer of niet meer correct werken. Dit kan soms leiden tot gevaarlijke situaties.

Het motormanagementsysteem is een kostbaar auto onderdeel

Als het motormanagementsysteem van je auto vervangen moet worden dan kan dit een kostbare reparatie zijn. Dit onderdeel is namelijk niet het goedkoopste van je auto. Maar als je geluk hebt dan kun je dit systeem gebruikt kopen op een autosloperij. Hier worden schadeauto’s aangeboden die worden gedemonteerd om de nog bruikbare onderdelen te kunnen verkopen. Het restant van de auto wordt vervolgens op een verantwoorde wijze vernietigd of indien mogelijk gerecycled.

Heb je een vervangend motor managementsysteem nodig?

Als je op zoek bent naar een vervangend motormanagementsysteem voor je auto, neem dan zeker contact op met een autosloperij. Zij kunnen je vaak direct vertellen of dit systeem voor jouw merk en type auto op voorraad is. Zo ja dan kun je het ter plaatse ophalen of het kan worden opgestuurd. De montage kun je zelf doen als je een handige klusser bent of overlaten aan een vakbekwaam garagebedrijf.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Motormanagementsysteem".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl