advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 3 uur geleden
    Renault Clio
   • 3 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 4 uur geleden
    Opel Movano
   • 7 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 7 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Olie aftapplug

   De olie aftapplug wordt gebruikt als de olie moet worden ververst. De motor heeft smering nodig, daarom wordt er olie in het daarvoor bestemde reservoir gegoten. Als het goed is verbruikt de motor geen olie, maar deze vangt wel vuil op uit de motor. De olie moet daarom met enige regelmaat worden verwijderd middels het olie aftappunt zodat er nieuwe, schone olie in het reservoir kan worden gegoten. De motor presteert immers beter als deze schone olie heeft.

   Voorkom problemen met de motor, controleer regelmatig de olie

   Om problemen met de motor te voorkomen is het nodig om regelmatig de olie te controleren. Aan de kleur van de olie kun je zien of deze al aan vervanging toe is Als dit het geval is kun je via de olie aftapplug de oude olie in bijvoorbeeld een jerrycan opvangen. Het is uiteraard niet de bedoeling om vuile olie in het riool te gieten, je kunt deze inleveren bij de milieustraat van de plaatselijke reinigingsdienst. Voor garagebedrijven gelden speciale regelingen voor bedrijven voor de afvoer van gebruikte olie.

   Een olie afvoerplug vervangen

   Wil je de olie afvoerplug vervangen? Dan kun je een tweedehands exemplaar bestellen of ophalen bij een autosloperij. Van schadeauto’s die daar worden aangeboden worden alle nog bruikbare onderdelen gedemonteerd. De olie afvoerplug raakt doorgaans niet beschadigd bij een aanrijding en is ook vaak nog bruikbaar als het om een wat oudere auto gaat. Daarom kun je dit onderdeel in veel gevallen ook gebruikt aanschaffen als vervanging nodig is. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Olie aftapplug".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl