advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 18 min geleden
    Ford Ka
   • 23 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 25 min geleden
    Mobilvetta Miller
   • 31 min geleden
    Mercedes-benz E 350 E
   • 39 min geleden
    Suzuki Swift
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Oliedruksensor

   De oliedruksensor is een onderdeel van de motor van een auto. Deze sensor controleert de druk van de olie die door het motorsysteem gepompt wordt. Als er een verandering van druk ontstaat, dan geeft de sensor dit door aan het meldingssysteem om jou te waarschuwen. Wegvallen van de oliedruk kan door verschillende oorzaken ontstaan. Als er bijvoorbeeld vuil in het systeem terecht komt, dan is dit van invloed op de druk. Hierdoor kunnen verschillen in oliedruk ontstaan, waardoor de motor niet meer goed gesmeerd kan worden. Het vuil kan er dan ook voor zorgen dat onderdelen sneller slijten of zelfs beschadigen. Een defecte sensor kan ook het gevolg zijn van roest of het gebruik van slechte olie.

   Reparatie

   Het repareren van deze problemen is in de praktijk niet veel werk, afhankelijk van hoe ver de problemen gevorderd zijn. Als het gaat om beginnende problemen met de oliedruksensor, dan kan het vaak mogelijk zijn om de boel goed schoon te laten maken en te reinigen. Is er meer schade ontstaan of is de oliedruksensor defect? Dan zal deze vervangen moeten worden. Een monteur haalt het oude onderdeel dan uit de auto en onderzoekt of er nog meer slijtage of beschadigingen zijn ontstaan. Als dat het geval is, dan moeten er namelijk ook meer onderdelen vervangen worden. Vervolgens kunnen de gedemonteerde onderdelen vervangen worden door nieuwe onderdelen.

   Oliedruksensor

   Nieuw of gebruikt

   Je kunt ervoor kiezen om nieuwe onderdelen aan te schaffen zoals een splinternieuwe oliedruksensor. Het nadeel hiervan is dan wel dat je de hoofdprijs zal betalen voor het onderdeel. Als je nog meer onderdelen voor het oliesysteem moet laten vervangen als gevolg van de schade, dan kan het behoorlijk in de papieren lopen qua prijs voor de onderdelen. Daarom kun je er ook voor kiezen om tweedehands onderdelen aan te schaffen. Dat zijn goede onderdelen die uit gebruikte auto’s gehaald worden. De oliedruksensor die je dan kunt aanschaffen heeft een grondige inspectie en controle ondergaan. Het onderdeel wordt vervolgens, na goedkeuring, te koop aangeboden voor een aantrekkelijk lage prijs en kan dan een tweede leven krijgen in jouw auto.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Oliedruksensor".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl