advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 21 min geleden
    Volvo V60
   • 33 min geleden
    Toyota Toyota Yaris
   • 2 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 2 uur geleden
    Fiat Ducato
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Oliekoelerpakking

   De oliekoelerpakking dient als afdichting van de oliekoeleradapter in de motor van de auto. Deze zorgt ervoor dat er geen olie kan weglekken, wat uiteraard de prestaties van de motor ten goede komt. De oliekoelerpakking is een rubberen ring die aan slijtage onderhevig is. Deze ring moet dus met enige regelmaat worden vervangen. Het is dan natuurlijk wel zo prettig als je kunt kiezen voor een gebruikt exemplaar, deze is voordeliger dan nieuw.

   Bestel altijd de juiste oliekoelerpakking

   Een oliekoelerpakking is een redelijk standaard onderdeel van de auto. Maar desondanks zijn er wel degelijk verschillen. Het is dus belangrijk om, als je op zoek bent naar een vervangende oliekoelerpakking, er op te letten dat je een passend exemplaar koopt voor jouw merk en type auto. Het is daarnaast belangrijk om de oliekoelerpakking regelmatig te controleren op beschadiging om te voorkomen dat er olie gaat lekken. Als de motor niet voldoende wordt gesmeerd kan dit ertoe leiden dat deze vastloopt en dan heb je aanzienlijk meer schade.

   Bestel voor een scherpe prijs een oliekoeler pakking

   Heb je een oliekoeler pakking nodig? Informeer dan bij een autosloperij of zijn nog een kwalitatief goede in hun voorraad hebben. Zij hebben veel onderdelen op voorraad. Als je kiest voor een gebruikte pakking ben je goedkoper uit dan wanneer dit onderdeel nieuw moet worden besteld. Autosloperijen leveren auto onderdelen aan garagehouders maar ook rechtstreeks aan particulieren. Je kunt kleine onderdelen in veel gevallen laten opsturen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Oliekoelerpakking".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl