advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 17 min geleden
    Volkswagen Golf
   • 20 min geleden
    Toyota Starlet 1.3 E2
   • 46 min geleden
    Subaru Forester
   • 1 uur geleden
    Nissan Nissan Almera Tino
   • 2 uur geleden
    Suzuki Ignis
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Oliepeilstok

   De oliepeilstok wordt gebruikt om, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, het peilen van de hoeveelheid olie die nog beschikbaar is. Het is belangrijk dat de olie goed op peil is, omdat de motor van de auto altijd moet beschikken over voldoende smering. Als er onvoldoende olie in het reservoir zit, zal dit er onherroepelijk toe leiden dat de motor vastloopt. Een in elkaar gedraaide motor is een forse schade die je op een reparatie van honderden euro’s of meer komt te staan. Dit is eenvoudig te voorkomen door regelmatig het oliepeil te checken.

   Zorg dat je het oliepeil goed kunt controleren

   In iedere auto hoort een oliepeilstok te zitten. Zeker als je een lange rit gaat maken, bijvoorbeeld als je met de auto met vakantie gaat naar het buitenland, is het belangrijk om voor vertrek het oliepeil te controleren. Als je niet weet hoeveel olie er in het reservoir moet, kan een deskundige, bijvoorbeeld je garagehouder, je vertellen waar je op moet letten. Daarnaast is het belangrijk om te checken of de olie nog schoon genoeg is. Sterk vervuilde olie kan schade aan de motor veroorzaken. Dus ook als het peil nog goed is maar de olie is sterk vervuild, is het aan te raden deze te vervangen.

   Heb je een vervangende peilstok voor de olie nodig?

   Als je op zoek bent naar een vervangende peilstok om het oliepeil te controleren, dan kun je hiervoor contact opnemen met de autosloperij. Bij het demonteren van sloopauto’s worden ook oliepeilstokken als accessoire bewaard en deze kun je daar dus tegen een aantrekkelijke prijs tweedehands kopen. Met een goede oliepeilstok kun je waar en wanneer dan ook altijd zelf je oliepeil controleren en indien nodig de olie bijvullen of verversen.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Oliepeilstok".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl