advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 6 min geleden
    Peugeot 5008
   • 9 min geleden
    Seat Ibiza
   • 20 min geleden
    Audi Audi A3
   • 30 min geleden
    Peugeot 206
   • 36 min geleden
    Toyota Toyota Mr2
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Ontstekingsschakelaar / Startschakelaar

   De ontstekingsschakelaar zorgt ervoor dat de motor van een auto van stroom wordt voorzien om te kunnen starten. Daarom wordt deze knop ook wel startschakelaar genoemd. Als deze schakelaar defect is, kun je de auto niet meer starten. Als dit het enige defect is, dan is het natuurlijk zonde om de auto alleen daarvoor af te schrijven. Maar als het om een oude auto gaat is reparatie met een nieuw onderdeel al snel duurder dan de dagwaarde van de auto. Dan is een gebruikte startschakelaar natuurlijk een uitkomst.

   Een startschakelaar laten vervangen

   Als je auto in de garage staat met startproblemen dan kan het zijn dat de ontstekingsschakelaar defect is. Als de garagehouder voorstelt om deze te vervangen, dan kan er in veel gevallen een nieuwe schakelaar worden geplaatst. Maar als het gaat om een oudere auto kan het gebeuren dat de schakelaar niet meer leverbaar is. Ook is het zo dat een onderdeel uit een sloopauto vrijwel altijd goedkoper is dan een nieuwe. Daarom loont het de moeite om je garage te vragen om contact op te nemen met een autosloperij.

   De autosloperij kan vaak een vervangende startschakelaar leveren

   Als je een vervangende startschakelaar nodig hebt, dan is een bezoek aan de autosloperij een goede tip. Ook kun je vaak op de website al zien of het door jou gewenste onderdeel beschikbaar is. Je kunt het vaak online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Bezorging kan uiteraard ook bij een garagebedrijf. Op die manier kan het probleem van een niet startende auto snel worden opgelost en kun je snel de weg weer op.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ontstekingsschakelaar / Startschakelaar".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl