Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste onderdeel aanvragen
 • 12 min geleden
  Alfa Romeo Alfa Mito
 • 16 min geleden
  Suzuki Alto Gl Automatic S9
 • 25 min geleden
  Mercedes-benz C 220 Bluetec
 • 36 min geleden
  Mazda Mazda Mx-5
 • 37 min geleden
  Ford Transit/tourneo
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Ophanging

De ophanging van de auto is essentieel om veilig te kunnen rijden. Tegelijk is het een onderdeel dat kwetsbaar is bij een aanrijding. Het komt regelmatig voor dat na een botsing, zelfs als die niet zo heel heftig was, de ophanging is beschadigd. Een leek ziet dat soms niet eens als hij de auto bekijkt, het is in veel gevallen de ervaren monteur of verzekeringsexpert die dit constateert. Als de ophanging beschadigd is, dan moet deze in veel gevallen worden vervangen om weer veilig te kunnen rijden.

Een defecte ophanging maakt de auto onbestuurbaar

Als er schade is aan de ophanging dan kan dit de auto lastig of zelfs helemaal niet bestuurbaar maken. Na een aanrijding is het dan ook altijd belangrijk om de ophanging te laten controleren. Als hier schade aan wordt geconstateerd, moet deze in veel gevallen eerst worden hersteld alvorens je weer de weg op kunt met de auto. In een extreem geval moet de ophanging in zijn geheel worden vervangen. In dat geval is het soms mogelijk om gebruik te maken van tweedehands onderdelen die je koopt bij een autosloperij.

De autosloper kan je helpen aan een vervangende ophanging

Mocht je een vervangende ophanging voor je auto nodig hebben dan kun je bij een autosloper informeren of deze wellicht op voorraad is. Het is daarbij belangrijk dat je vermeldt om welk merk en type auto het gaat, omdat met name de ophanging in veel gevallen sterk merkafhankelijk is. Je betaalt voor een gebruikte ophanging uiteraard altijd minder dan wanneer dit onderdeel nieuw moet worden aangeschaft.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Ophanging".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl