Direct je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Wij kopen alle auto's, u krijgt altijd een vergoeding en wij halen uw auto gratis op. Laat vrijblijvend uw gegevens achter!

Direct telefonisch
contact (24/7)?
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

Op zoek naar sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Laatste aanvragen
 • 54 sec geleden
  Audi Audi A6
 • 1 minuut geleden
  Volkswagen Golf
 • 1 minuut geleden
  Suzuki Ignis
 • 23 min geleden
  Volkswagen Polo
 • 24 min geleden
  Honda Civic 5 Dr
Aangeboden in samenwerking met
onderdelenlijn.nl
Auto verkopen? Gratis ophalen!

Pedalen en pedaalrubbers

Het komt niet zo heel vaak voor dat pedalen of pedaalrubbers vervangen moeten worden. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat een pedaal afbreekt of niet meer goed werkt, vaak is een aanrijding hiervan de oorzaak. In zo’n geval kun je het pedaal vervangen of laten vervangen. Ook als je graag sleutelt aan oude auto’s kan het soms nodig zijn om een rempedaal, gaspedaal of het pedaal voor de koppeling te vervangen.

De pedalen in de auto moeten altijd foutloos werken

Het spreekt voor zich dat de pedalen in je auto altijd goed moeten functioneren. Soms kan het nodig zijn om de pedaalrubbers te vervangen, deze kunnen aan slijtage onderhevig zijn. Bij de APK voor je auto worden dan ook de pedalen op juiste werking gecheckt. Als dit niet het geval is dan kan vervanging van pedalen of pedaalrubbers aan de orde zijn.

Een gebruikt pedaal of pedaalrubber kan uitkomst bieden

Als je een probleem hebt met een pedaal in je auto of je hebt een klant in je garage waarvan de pedaalrubbers in de auto versleten zijn, dan kun je in veel gevallen terecht bij een autosloperij. Zij hebben veel onderdelen van diverse merken op voorraad, waaronder ook pedalen en pedaalrubbers. Geef altijd het juiste merk en type op als je informeert, zodat je zeker weet dat je passende onderdelen toegestuurd krijgt.

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Pedalen en pedaalrubbers".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

 

 

Aangeboden in samenwerking met:

onderdelenlijn.nl