advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 2 uur geleden
    Renault Clio
   • 2 uur geleden
    Peugeot Peugeot 107
   • 3 uur geleden
    Opel Movano
   • 6 uur geleden
    Opel Astra Sports Tourer
   • 6 uur geleden
    Volkswagen Polo
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Raammechanisme

   Tijdens het rijden even lekker je raampje open. Waar je vroeger dan nog flink moest draaien om het raam naar beneden te krijgen, ben je tegenwoordig met één druk op de knop voorzien van frisse lucht. Hoe werkt dit nou eigenlijk?

   Eigenlijk staat het raam op een x-scharnier. Wanneer je raam gesloten is, staat de scharnier in x-vorm, wanneer hij helemaal open is, is de x verdwenen en een horizontale streep. Hoe verder je het raam opent, hoe platter het scharnier. Zowel bij een handmatig raam als bij een elektrisch raam werkt dit op dezelfde manier. Het verschil zit hem in het motortje; bij een elektrisch raam neemt een motortje het handwerk over.

   Het raam wil niet meer open of dicht, wat is er kapot?

   Wanneer je raam niet meer open of dicht wil kan dat verschillende redenen hebben. Het motortje dat er voor zorgt dat het scharnier platter en minder plat wordt bijvoorbeeld, kan kapot zijn. Het kan ook liggen aan de schakelaar die de motor aanstuurt, wellicht is deze stuk. Soms kunnen deze onderdelen nog goed gerepareerd worden, maar het kan ook zo zijn dat de onderdelen of het complete mechanisme aan vervanging toe zijn.

   Aanschaf van tweedehands raammechanismen of onderdelen daarvan

   Wanneer je merkt dat je raam, of erger nog alle ramen, niet meer open gaan, dan kan het lonen om te overleggen met een monteur wat er precies stuk is en rond te gaan kijken bij sloperijen. Vaak zijn hier onderdelen verkrijgbaar welke uit auto’s gehaald zijn, maar nog wel gebruikt kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat een reparatie vele malen goedkoper wordt, daar je het onderdeel voor een veel kleiner prijsje aan kunt schaffen. Zo kun jij genieten van ramen die soepel open en dicht te gaan, zonder dat je bankrekening er al te veel onder te lijden heeft.

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Raammechanisme".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl