Sloopauto verkopen? Bel Telefoonnummer Autosloperij 06 299 666 24 of app whatsapp-icon
best price
 • Altijd een vergoeding!
 • Gratis opgehaald!
 • Maandag - Zondag bereikbaar!

(Sloop)auto verkopen

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Auto onderdelen kopen

 • Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen!
 • Ontvang kosteloos offertes van diverse aanbieders!

Vraag kosteloos een offerte aan

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl

Raamrubbers

Om de ramen van een auto goed af te sluiten en de binnenkant van de auto te beschermen tegen wind, regen en andere weersomstandigheden wordt er gebruik gemaakt van raamrubbers. De raamrubbers bevinden zich rondom het raam en bieden, in het geval van ramen die open kunnen, genoeg ruimte om de ramen te bedienen. Door raamrubbers te gebruiken wordt ook vocht buiten de auto gehouden waardoor het interieur en de instrumenten van de auto aan de binnenkant niet beschadigd kunnen raken.

Raamrubbers kapot

Door vocht en vuil kunnen raamrubbers na verloop van tijd kapot gaan. Als de raamrubbers uitdrogen dan vertonen ze barsten en scheuren en kunnen het raam niet meer goed beschermen. Rubber dat is uitgedroogd gaat ook brokkelen waardoor de beschermende functie van de raamrubbers verdwijnt. Je kunt slijtage aan raamrubbers herkennen als het openen en dichtdoen van de ramen moeizaam gaat of als er veel geluid bij wordt geproduceerd. Barsten en scheuren zijn eenvoudig te herkennen en tonen aan dat de raamrubbers van de auto moeten worden vervangen door nieuwe raamrubbers.

“Nieuwe” tweedehands raamrubbers

Voor nieuwe onderdelen voor jouw auto hoef je niet altijd de hoofdprijs te betalen. Het is mogelijk om nieuwe onderdelen bij de garage te bestellen en in de auto te laten plaatsen, maar je kunt ook veel kosten besparen. Dit kan door onderdelen voor jouw auto bij de autosloperij te kopen. Daar vindt je bijvoorbeeld ook vervangende raamrubbers voor jouw auto. De onderdelen die bij de autosloperij worden verkocht zijn grondig gecontroleerd en zijn afkomstig van gedemonteerde auto’s. Tegen aantrekkelijke prijzen kun je dan de beste materialen voor jouw auto kopen, dus ook de raamrubbers die aan vervanging toe zijn!

Raamrubbers

Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Raamrubbers".

 • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
 • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!
 • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

Laat uw gegevens achter

Direct contact? Bel:
06 299 666 24

Vraag kosteloos een offerte aan

Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

Aangeboden in samenwerking met:onderdelenlijn.nl