advertentieDirect je (sloop)auto verkopen?
Gratis ophalen in NL & BE!
Wij zijn nu bereikbaar!
06 299 666 24 RDW Erkend
search
advertentie
(Sloop)auto verkopen?
Wij zijn bereikbaar!
06 299 666 24

(Sloop)auto verkopen (Sloop)auto verkopen

Autosloperij.nl's eigen (sloop)auto ophaaldienst: altijd een vergoeding & gratis ophalen. Helemaal vrijblijvend!


  Direct telefonisch
  contact (24/7)?
  06 299 666 24

  Auto onderdelen kopen Auto onderdelen kopen

  Sloop-, gebruikte en tweedehands auto onderdelen? Vrijblijvend offertes aanvragen via de Onderdelenlijn!

   Laatste aanvragen
   • 29 min geleden
    Mazda Mazda 6
   • 55 min geleden
    Seat Leon
   • 57 min geleden
    Suzuki Wagon R
   • 1 uur geleden
    Onbekend voertuig
   • 1 uur geleden
    Mazda Mazda 6
   Aangeboden in samenwerking met
   onderdelenlijn.nl
   Kies voor een sloop die bij u past!

   Raamrubbers

   Om de ramen van een auto goed af te sluiten en de binnenkant van de auto te beschermen tegen wind, regen en andere weersomstandigheden wordt er gebruik gemaakt van raamrubbers. De raamrubbers bevinden zich rondom het raam en bieden, in het geval van ramen die open kunnen, genoeg ruimte om de ramen te bedienen. Door raamrubbers te gebruiken wordt ook vocht buiten de auto gehouden waardoor het interieur en de instrumenten van de auto aan de binnenkant niet beschadigd kunnen raken.

   Raamrubbers kapot

   Door vocht en vuil kunnen raamrubbers na verloop van tijd kapot gaan. Als de raamrubbers uitdrogen dan vertonen ze barsten en scheuren en kunnen het raam niet meer goed beschermen. Rubber dat is uitgedroogd gaat ook brokkelen waardoor de beschermende functie van de raamrubbers verdwijnt. Je kunt slijtage aan raamrubbers herkennen als het openen en dichtdoen van de ramen moeizaam gaat of als er veel geluid bij wordt geproduceerd. Barsten en scheuren zijn eenvoudig te herkennen en tonen aan dat de raamrubbers van de auto moeten worden vervangen door nieuwe raamrubbers.

   “Nieuwe” tweedehands raamrubbers

   Voor nieuwe onderdelen voor jouw auto hoef je niet altijd de hoofdprijs te betalen. Het is mogelijk om nieuwe onderdelen bij de garage te bestellen en in de auto te laten plaatsen, maar je kunt ook veel kosten besparen. Dit kan door onderdelen voor jouw auto bij de autosloperij te kopen. Daar vindt je bijvoorbeeld ook vervangende raamrubbers voor jouw auto. De onderdelen die bij de autosloperij worden verkocht zijn grondig gecontroleerd en zijn afkomstig van gedemonteerde auto’s. Tegen aantrekkelijke prijzen kun je dan de beste materialen voor jouw auto kopen, dus ook de raamrubbers die aan vervanging toe zijn!

   Op Autosloperij.nl vindt u informatie over alles wat met de autosloperij of autosloop te maken heeft. Bijvoorbeeld informatie over het verkopen van uw sloopauto, informatie over het demonteren van een sloopauto, informatie over schadeauto’s, kapotte auto’s en tweedehandsauto’s, informatie over autosloperijen, autodemontagebedrijven en autoslopen en informatie over gebruikte en tweedehands auto onderdelen. Het onderwerp van deze blog is "Raamrubbers".

    • Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!

    • Bij ons ontvangt u ALTIJD een eerlijke vergoeding!

    • Altijd gratis opgehaald, direct geld & RDW vrijwaring!

    Laat uw gegevens achter

    Direct contact? Bel:
    06 299 666 24


     Vraag kosteloos een offerte aan

     Bent u opzoek naar een onderdeel? Vraag dan kosteloos een offerte op bij verschillende aanbieders. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook voor sloop onderdelen, gebruikte onderdelen en tweedehands onderdelen!

      

      

     Aangeboden in samenwerking met:

     onderdelenlijn.nl